06/11/14

THE LOCO BUS - Θεσσαλονίκη: Αυστηρά για φίλους λεωφορείων (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν δεν είναι λάτρης των παλιών λεωφορείων!
Αυτός ο επιχειρηματίας κάνει τη διαφορά και τον γουστάρουμε.



Άνοιξε για το κοινό ανήμερα της εθνικής γιορτής, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου. Υποδέχεται μόνο πεινασμένους επιβάτες και κόβει εισιτήρια μόνο αν απολαύσετε κάτι από μεσογειακή κουζίνα, πρωτότυπα cocktails, μπύρες και pizza. Αυτό είναι το "The Loco Bus" που κάνει αφετηρία στην οδό Κομνηνών 3 στη Θεσσαλονίκη. 

Το όνομά του στα ισπανικά σημαίνει "Τρελλο-λεωφορείο" και βρίσκεται εγκατεστημένο μέσα στο κατάστημα της οδού Κομνηνών από τις 23 Ιουλίου και μετά. Είναι ένα επισκευασμένο 24άρι "καμηλάκι" της Βιαμάξ με πολλά περίεργα και ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία θα εκθέσουμε με νεώτερη ανάρτησή μας.

Ήδη οι ρεπόρτερ μας βρίσκονται σε κινητικότητα ώστε να μάθουμε περισσότερα γι' αυτό το όχημα.

Κατά τα λοιπά μαθαίνουμε ότι το "Loco Bus"
 αποτελεί μια γευστική εμπειρία που καλύπτει ακόμα και όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο μαγαζί με tapas, pizza, tortillas, τηγανητές γαρίδες, καπνιστές πατάτες, λουκάνικα κ.ά.

Χωρίς πολλά λόγια σας λέμε ότι το "Τρελλολεωφορείο" σ
τάθμευσε στο κέντρο της πόλης και σας υποδέχεται σε έναν χώρο που κυριαρχούν τα retro στοιχεία των δεκαετιών του '50 και του '60, οι τοίχοι με την vintage Pop Art και τα old school tattoos, ένα μοναδικό bar και φυσικά το παλιό 24άρι .
Το Loco Bus, φτιάχτηκε με μεράκι από την ομάδα του El Burrito και στόχος του είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης. Γράψαμε παραπάνω τη διεύθυνση, το τηλέφωνο είναι το 2310.224.433 και η ηλεκτρονική διεύθυνση: 
www.thelocobus.com

Θα βρισκόμαστε εκεί στις 18 Νοεμβρίου για περισσότερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν απολαύστε φωτογραφίες, σχολιάστε και κάντε like... 














Διαβάστε ακόμα:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate