14/11/14

Santa Claus Kingdom: Το Βασίλειο του Άι - Βασίλη επιστρέφει στο M.E.C. Παιανίας


Το Santa Claus Kingdom ανοίγει τις πύλες του, από 29 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας και μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο Βασίλειο του Άι - Βασίλη!



Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 35 ημέρες, φιλοξενεί πάνω από 40 παιχνίδια, τα 15 είναι καινούργια,  και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη!



Η εταιρία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» παρουσιάζει για 3η χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο, το "Santa Claus Kingdom".


Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting, μπαλονοκατασκευές...


Στο Santa Claus Kingdom θα τα βρείτε ΟΛΑ!


Το Santa Claus Kingdom φέρνει και φέτος στην Ελλάδα τον αληθινό Αϊ – Βασίλη, που καταφθάνει αυτοπροσώπως, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου από το χωριό του στη Λαπωνία, από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας! Αυτήν τη φορά  έρχεται μαζί με τη γυναίκα του, την Άγιο- Βασίλαινα, τη Γιάλομουρι, και το Ξωτικό – βοηθό του, την Inka!


Ο πολυαγαπημένος μας  Άγιος Βασίλης, ο Γιαλοπούκι, με τα λευκά γένια και την κόκκινη φορεσιά του, αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες στο χωριό του, τους αγαπημένους του ταράνδους και το εργαστήριό του και έρχεται να συναντήσει τους φίλους του στην Ελλάδα, τους παλιούς αλλά και τους καινούργιους, τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους!


Ο αληθινός Αϊ – Βασίλης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Santa Claus Kingdom το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται στο  Πάρκο για 4 ολόκληρες ημέρες, 29 & 30 Νοεμβρίου, 1 & 2 Δεκεμβρίου.

Θα μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία του, θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, θα υπογράφει αυτόγραφα και θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του!

Παιδιά, ετοιμαστείτε για πολλές φωτογραφίες με τον αληθινό Αϊ – Βασίλη!


Το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ του Aϊ Βασίλη

Φέτος τα Χριστούγεννα, στο Santa Claus Kingdom, δημιουργήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πραγματικό εργοστάσιο του Aϊ Βασίλη!
Σωλήνες, κινούμενα γρανάζια, περίπλοκοι μηχανισμοί και τροχαλίες, περιστρεφόμενοι ιμάντες, δυο γραμμές παραγωγής... Τα ξωτικά δουλεύουν πυρετωδώς για να προλάβουν να ετοιμάσουν τα ζαχαρωτά, τα παιχνίδια και όλων των ειδών τα δώρα!

Ελάτε να γίνετε και εσείς βοηθοί του Αϊ Βασίλη!


Ice "Santa Claus Kingdom" Land

Έλατα, χιονονιφάδες, αστέρια και η παγωμένη λίμνη μας περιμένουν στο παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom! Βουνά με Τσουλήθρες, χιονοσαμπρέλες και η Μοναδική Τεχνητή Πίστα Σκι Αρχαρίων.

Η πιο μεγάλη ΔΙΑΔΡΟΜΗ με ποδήλατα Berg (Bikes) 4 x 4 περνά μέσα από τούνελ και μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

Το Santa Claus Kingdom δημιουργεί ΚΑΙ φέτος τεχνητή πίστα σκι και snow board και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ και να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα σκι και snowboard, χωρίς να πάνε στο βουνό!

Τα παιχνίδια στο πάγο δεν έχουν τέλος στο Santa Claus Kingdom... Φωτογραφηθείτε στο Snow Globe και κάντε ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ σε μια από τις μεγαλύτερες πίστες Ice Skating της πόλης μας.

Ένα μεγάλο παγοδρόμιο, διαστάσεων 320 τ.μ., σας περιμένει για φιγούρες στον πάγο! Και οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια με λίγη βοήθεια από τα "πιγκουινάκια" μας.

Έλα στο Santa Claus Kingdom, για να κατέβεις με την πιο γρήγορη σαμπρέλα της πόλης, τη μεγάλη ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ στο Snow Tube Slide! Και οι ατρόμητοι, μικροί μας φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, γιατί η πιο τρελή τσουλήθρα για παιδιά είναι εδώ, Mini Disk Slide!

Στο Santa Claus Kingdom σε περιμένει ένα τεράστιο IGLOO με απεικόνιση της ζωής των Εσκιμώων, και πολλά ζώα για να σας μεταφέρουν στο βόρειο πόλο και στη χώρα του Αϊ Βασίλη.


Magic Castle Land

Ακούγονται ιαχές, οι σάλπιγγες ηχούν και ξεπροβάλει ο ονειρικός, μαγικός, παραμυθένιος κόσμος της Καστροπολιτείας! Μια ολοκαίνουργια χώρα, ένα περιβάλλον μεσαιωνικού κάστρου, δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Santa Claus Kingdom. Εμπνευσμένη από ήρωες παραμυθιών και μεσαιωνικές μάχες έρχεται να δώσει χαρά σε όλα τα παιδιά με τα πρωτότυπα παιχνίδια της.
Είναι το μεγαλύτερο action games - φουσκωτό κάστρο που έχετε δει ποτέ!

Οι δοκιμασίες πολλές, οι προκλήσεις ακόμα περισσότερες!

Εδώ θα βρείτε Ιππότες και Πριγκίπισσες, ιπποδρόμιο για γρήγορες αλογοδρομίες, μονομάχους gladiators, παλαιστές σε ξεκαρδιστικές μάχες, αναρρίχηση, καταπέλτες με Flying Birds (ιπτάμενα πουλιά), αγώνες τοξοβολίας το ανεπανάληπτο φουσκωτό ηφαίστειο και πολλά άλλα.

Τα δωμάτια των ΙΠΠΟΤΩΝ, των ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΩΝ και των ΜΑΓΙΚΩΝ περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για φωτογραφίες, κόλπα με το μαγικό καπέλο, face painting και πολλά παιχνίδια εμπνευσμένα από το μαγικό κόσμο των παραμυθιών!


Fun Park Land

Στη χώρα που η χαρά δεν τελειώνει ποτέ, στη χώρα του Λούνα Παρκ τα πάντα είναι παραμυθένια! Το τεράστιο Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες καρέκλες , τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, το διαστημόπλοιο- μίνι σαφάρι, η Σκοποβολή και το Ψάρεμα, ο Ιππόδρομος το Τραινάκι και το Μεγάλο Τραμπολίνο. Ταξιδέψτε με τους μικρούς μας φίλους στη χώρα των ονείρων!


Christmas Express

Ταξιδέψτε σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου με το Christmas Express και γνωρίστε τα  "Χριστούγεννα στον Κόσμο"! Μια διαδρομή για μικρούς και μεγάλους, ανεπανάληπτη φαντασμαγορική, μια διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!


Speed Land

H χώρα των αυτοκινήτων και των παιχνιδιών είναι εδώ με αυτοκίνητα, Formula 1, go kart, galactica tubes, μηχανές και κάθε είδους φανταστικά παιχνίδια για όλους. Βάλε ζώνη και φύγαμε για τρελές διαδρομές!


Και τέλος, ο μεγαλύτερος ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ που έχουμε φτιάξει ποτέ!

2 στίβοι μάχης, wipe out, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, και πολλά ακόμα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τα δώσουν όλα παίζοντας!


Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες. δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά, μπαλονοκατασκευές και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. Στον ίδιο χώρο θα συνυπάρχουν καλλιτέχνες για face painting, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ, ξωτικά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια!


Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν στην "Κουζίνα του "Αϊ - Βασίλη" καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, παγωτά, βάφλες, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.


Περισσότερα από 40 παιχνίδια, 15 καινούργια, χειμερινά σπορ για μικρούς και μεγάλους, δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά.


Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος που δεν θα ξεφύγει από το budget τους. Η προαγορά εισιτηρίου εξασφαλίζει προτεραιότητα κατά την είσοδό του κοινού στο Πάρκο και καλύτερη τιμή εισιτηρίου!


Το Santa Claus Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», που για πάνω από 34 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια!



Με την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate