21/11/14

Βραβείο στις Συγκοινωνίες Αθηνών για την προσφορά στον πολίτη

Συμμετέχουν κι άλλοι τρεις δημόσιοι φορείς


Με το ειδικό βραβείο "Public Management Best Practices Award" τιμήθηκαν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) από τους διοργανωτές της διήμερης εκδήλωσης “Disrupt, Startup, ScaleUP”. 

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών και τρεις ακόμη δημόσιοι οργανισμοί (Οργανισμός Λαϊκών Αγορών & Αλιείας, Εθνικό Σύστημα Υποδομών και Ποιότητας, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου) βραβεύθηκαν, γιατί κατάφεραν, παρά τις αντιξοότητες και την οικονομική κρίση, να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των πολιτών, να βελτιώσουν τα οικονομικά τους μεγέθη και να αναπτύξουν τον εξαγωγικό τους χαρακτήρα.

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών σε μια προσπάθεια δημιουργίας συνεργειών με οργανισμούς και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος του επιβατικού κοινού, συνεργάζονται ήδη με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ).

Οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών απολαμβάνουν έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΑΣΑ ΑΕ, Γρηγόρης Δημητριάδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, αναφέρθηκε στην πολύπλευρη μεταρρυθμιστική προσπάθεια του Ομίλου, αλλά και τη συνεισφορά των εργαζομένων στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με τελικό αποδέκτη το επιβατικό κοινό.

Η εκδήλωση, που διοργάνωσαν οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), άνοιξε ουσιαστικά από την Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου και αποτέλεσε πλατφόρμα για την ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και την ενίσχυση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας.

Στο πλαίσιο αυτό, αναδείχθηκαν, όχι μόνον εταιρίες του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα, που καθιερώνουν νέες πρακτικές επιχειρηματικής κουλτούρας, βελτιώνοντας το επίπεδο των προσφερόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών ταυτόχρονα με την χρηματοοικονομική τους εικόνα.

Διαβάστε ακόμα:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate