Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Βραβείο στις Συγκοινωνίες Αθηνών για την προσφορά στον πολίτη

Συμμετέχουν κι άλλοι τρεις δημόσιοι φορείς


Με το ειδικό βραβείο "Public Management Best Practices Award" τιμήθηκαν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) από τους διοργανωτές της διήμερης εκδήλωσης “Disrupt, Startup, ScaleUP”. 

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών και τρεις ακόμη δημόσιοι οργανισμοί (Οργανισμός Λαϊκών Αγορών & Αλιείας, Εθνικό Σύστημα Υποδομών και Ποιότητας, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου) βραβεύθηκαν, γιατί κατάφεραν, παρά τις αντιξοότητες και την οικονομική κρίση, να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος των πολιτών, να βελτιώσουν τα οικονομικά τους μεγέθη και να αναπτύξουν τον εξαγωγικό τους χαρακτήρα.

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών σε μια προσπάθεια δημιουργίας συνεργειών με οργανισμούς και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος του επιβατικού κοινού, συνεργάζονται ήδη με τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ).

Οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών απολαμβάνουν έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΑΣΑ ΑΕ, Γρηγόρης Δημητριάδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, αναφέρθηκε στην πολύπλευρη μεταρρυθμιστική προσπάθεια του Ομίλου, αλλά και τη συνεισφορά των εργαζομένων στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με τελικό αποδέκτη το επιβατικό κοινό.

Η εκδήλωση, που διοργάνωσαν οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), άνοιξε ουσιαστικά από την Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου και αποτέλεσε πλατφόρμα για την ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και την ενίσχυση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας.

Στο πλαίσιο αυτό, αναδείχθηκαν, όχι μόνον εταιρίες του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα, που καθιερώνουν νέες πρακτικές επιχειρηματικής κουλτούρας, βελτιώνοντας το επίπεδο των προσφερόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών ταυτόχρονα με την χρηματοοικονομική τους εικόνα.

Διαβάστε ακόμα:

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.