01/11/14

Σε δύο εβδομάδες το 18ο συνέδριο της ΕΕL στη Θεσσαλονίκη

Στο επίκεντρο η βιώσιμη διαχείριση των εφοδιαστικών αλυσίδων 


Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το ετήσιο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics στις 18 - 19 Νοεμβρίου 2014 στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη. Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL) αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση του κλάδου και πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη με την ευθύνη της EEL Βορείου Ελλάδος (www.gascm.org).


Το Συνέδριο πραγματοποιείται σε μία χρονική στιγμή που η Ελληνική Πολιτεία έχει αναγνωρίσει την ανάπτυξη των Logistics ως κορυφαίο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την ανόρθωση της χώρας και την προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων.

Αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο των βιώσιμων δικτύων εφοδιαστικών αλυσίδων στην ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου, αλλά και στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, το Συνέδριο έχει ως θέμα: “Sustainable Supply Chain Networks”.

Διακεκριμένοι διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, επιστήμονες και επαγγελματίες, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και κρατικών φορέων θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές, και τις σύγχρονες προκλήσεις για τα Logistics και τη Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων.

Οι κύριες θεματικές ενότητες του Συνεδρίου περιλαμβάνουν:

  • Ανάπτυξη Λιμένων ως Κόμβων Διεθνών Εφοδιαστικών Αλυσίδων
  • Θαλάσσιες και Intermodal Μεταφορές
  • Green Logistics και Διαχείριση Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων
  • Βέλτιστες Πρακτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στη Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων
  • Logistics και Διεθνές Εμπόριο
  • Ενέργεια και Logistics
  • Εφοδιαστικές Αλυσίδες Τροφίμων
  • Καινοτομία και Τεχνολογία στα Logistics.

Με την πεποίθηση ότι και η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει βήμα για σημαντικές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις, καθώς και ότι θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την απελευθέρωση της δυναμικής της χώρας ως διεθνές κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου, προσβλέπουμε στη συνάντησή μας στη Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate