Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Ηράκλειο Κρήτης: Νέο δρομολόγιο από την παραλιακή

Με το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετούνται οι από και προς το Λιμάνι επιβάτες αλλά και οι επισκέπτες – τουρίστες.Ένα νέο δρομολόγιο άρχισε το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, με αφετηρία τη νέα στάση επί της Παραλιακής Λεωφόρου.

Το νέο δρομολόγιο θα εκτελεί τη διαδρομή, Παραλιακή, Μέγαρο Φυτάκη, Εφέσσου, Ικάρου, Πλατεία Ελευθερίας, Δικαιοσύνης, 1821 και Πλατεία Κορνάρου.
Η επιστροφή στο Λιμάνι γίνεται με το Λεωφορείο Νούμερο 20, ΠΑΓΝΗ – Λιμάνι και με τα επιστρέφοντα από Μασταμπά – Φορτέτσα – Μεσαμπελίες και Κνωσό.

Με το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετούνται επιβάτες που κατευθύνονται από και προς το Λιμάνι, αλλά και οι επισκέπτες – τουρίστες.


Η διοίκηση του ΚΤΕΛ τονίζει ότι για την διαμόρφωση του χώρου Αφετηρίας – Στάσης επί της Παραλιακής Λεωφόρου έναντι επιβατικού Σταθμού έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες και εγκρίσεις και από τον Ο.Λ.Η αλλά και το αστικό Κ.Τ.Ε.Λ.

@ Στη φωτογραφία βλέπετε στιγμιότυπο από τις αφετηρίες του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου τον Σεπτέμβριο του 1997. Δείτε αριστερά το ιστορικό "44" Mercedes Benz Βιαμάξ, στην μέση υπεραστικό Mercedes Benz OF1317 Βιαμάξ και κάτω δεξιά ένα Scania BF111 με αμάξωμα Ρουμπά. Θρυλικά εργαλεία! 

Διαβάστε ακόμα: 


Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.