17/07/14

Ηράκλειο Κρήτης: Νέο δρομολόγιο από την παραλιακή

Με το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετούνται οι από και προς το Λιμάνι επιβάτες αλλά και οι επισκέπτες – τουρίστες.Ένα νέο δρομολόγιο άρχισε το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, με αφετηρία τη νέα στάση επί της Παραλιακής Λεωφόρου.

Το νέο δρομολόγιο θα εκτελεί τη διαδρομή, Παραλιακή, Μέγαρο Φυτάκη, Εφέσσου, Ικάρου, Πλατεία Ελευθερίας, Δικαιοσύνης, 1821 και Πλατεία Κορνάρου.
Η επιστροφή στο Λιμάνι γίνεται με το Λεωφορείο Νούμερο 20, ΠΑΓΝΗ – Λιμάνι και με τα επιστρέφοντα από Μασταμπά – Φορτέτσα – Μεσαμπελίες και Κνωσό.

Με το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετούνται επιβάτες που κατευθύνονται από και προς το Λιμάνι, αλλά και οι επισκέπτες – τουρίστες.


Η διοίκηση του ΚΤΕΛ τονίζει ότι για την διαμόρφωση του χώρου Αφετηρίας – Στάσης επί της Παραλιακής Λεωφόρου έναντι επιβατικού Σταθμού έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες και εγκρίσεις και από τον Ο.Λ.Η αλλά και το αστικό Κ.Τ.Ε.Λ.

@ Στη φωτογραφία βλέπετε στιγμιότυπο από τις αφετηρίες του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου τον Σεπτέμβριο του 1997. Δείτε αριστερά το ιστορικό "44" Mercedes Benz Βιαμάξ, στην μέση υπεραστικό Mercedes Benz OF1317 Βιαμάξ και κάτω δεξιά ένα Scania BF111 με αμάξωμα Ρουμπά. Θρυλικά εργαλεία! 

Διαβάστε ακόμα: 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Translate