Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

VIDEO: Πέταξε το μωρό της για να παλέψει με επιβάτη στο λεωφορείο!


Πώς ένα μωρό εκτοξεύτηκε στα χέρια επιβατών λεωφορείου επειδή η μητέρα του ήθελε να παλέψει!

Το ξέσπασμα μιας νεαρής μητέρας μέσα σε λεωφορείο ήταν τόσο έντονο που δεν την απέτρεψε ούτε από το να εκτοξεύσει το ίδιο της το μωρό σε συνεπιβάτες της για να μπορέσει να έρθει στα χέρια με μια άλλη γυναίκα.
Το περιστατικό που συνέβη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, κατεγράφη σε κάμερα κινητού από επιβάτη που λίγο αργότερα το ανέβασε στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.Πηγή: 24ωρο

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.