27/07/14

Οι μεγάλες στιγμές του Α.Ο. Χανιά μέσα σε Mercedes Βιαμάξ (VIDEO)

 Το ρεπορτάζ του Μάκη Κριτσωτάκη για
την εκδήλωση τιμής στους παλαιμάχους του Α.Ο. Χανιά




Αυτό είναι το βίντεο με το ρεπορτάζ που έκανε ο δημοσιογράφος Μάκης Κριτσωτάκης από τη web tv των «Χανιώτικων Νέων» για τη μεγάλη γιορτή που ετοίμασε ο Α.Ο. Χανιά προς τιμήν των παλαίμαχων παικτών της ομάδας. Σ’ αυτή τη γιορτή πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ένα αστικό λεωφορείο Mercedes Benz O322 Βιαμάξ, των αδελφών Λαζαρόπουλου.

Μέσα στο λεωφορείο στήθηκε μια πρωτότυπη φωτογραφική έκθεση από τις μεγάλες στιγμές του Α.Ο. Χανιά από τη δεκαετία του ’50 ως σήμερα. Στο βίντεο μιλούν ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος εκ μέρους των «Παλιών Ελληνικών Λεωφορείων» και ο κ. Κώστας Τσουβαλάς εκ μέρους της ομάδας.

«Ήρθαν ακόμα κι από το Ηράκλειο (στα Χανιά) να δουν ένα παλιό λεωφορείο που τους θυμίζει την Ελλάδα που ήταν ακόμα υπερήφανη. Κάτι που θυμίζει την Ελλάδα που μπορούσε να φτιάξει με ξυλουργούς, σιδεράδες, μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς βιομηχανία…», τόνισε ο κ. Λαζαρόπουλος. Αναφέρθηκε μάλιστα στον παλαιό λεωφορειούχο, ο οποίος παρά την ηλικία του, κατέβηκε από τα ορεινά να δει το λεωφορείο που τού θύμιζε την Ελλάδα μιας άλλης –καλύτερης- εποχής.

Ο κ. Τσουβαλάς επισήμανε ότι με ένα όχημα εποχής συνδέθηκε το παρελθόν με το παρόν. «Τιμούμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα στην ομάδα. Ήταν μια δύσκολη δουλειά την οποία φέραμε εις πέρας διότι κάποιοι άνθρωποι δουλέψαμε συνειδητά και με αγάπη για την ομάδα», εξήγησε.


Δείτε το βίντεο που αξίζει πολλά: 


Διαβάστε ακόμα:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate