Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

THE LOCO BUS - Θεσσαλονίκη: Αυστηρά για φίλους λεωφορείων (ΦΩΤΟ)

Τι κι αν δεν είναι λάτρης των παλιών λεωφορείων!
Αυτός ο επιχειρηματίας κάνει τη διαφορά και τον γουστάρουμε.Άνοιξε για το κοινό ανήμερα της εθνικής γιορτής, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου. Υποδέχεται μόνο πεινασμένους επιβάτες και κόβει εισιτήρια μόνο αν απολαύσετε κάτι από μεσογειακή κουζίνα, πρωτότυπα cocktails, μπύρες και pizza. Αυτό είναι το "The Loco Bus" που κάνει αφετηρία στην οδό Κομνηνών 3 στη Θεσσαλονίκη. 

Το όνομά του στα ισπανικά σημαίνει "Τρελλο-λεωφορείο" και βρίσκεται εγκατεστημένο μέσα στο κατάστημα της οδού Κομνηνών από τις 23 Ιουλίου και μετά. Είναι ένα επισκευασμένο 24άρι "καμηλάκι" της Βιαμάξ με πολλά περίεργα και ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία θα εκθέσουμε με νεώτερη ανάρτησή μας.

Ήδη οι ρεπόρτερ μας βρίσκονται σε κινητικότητα ώστε να μάθουμε περισσότερα γι' αυτό το όχημα.

Κατά τα λοιπά μαθαίνουμε ότι το "Loco Bus"
 αποτελεί μια γευστική εμπειρία που καλύπτει ακόμα και όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο μαγαζί με tapas, pizza, tortillas, τηγανητές γαρίδες, καπνιστές πατάτες, λουκάνικα κ.ά.

Χωρίς πολλά λόγια σας λέμε ότι το "Τρελλολεωφορείο" σ
τάθμευσε στο κέντρο της πόλης και σας υποδέχεται σε έναν χώρο που κυριαρχούν τα retro στοιχεία των δεκαετιών του '50 και του '60, οι τοίχοι με την vintage Pop Art και τα old school tattoos, ένα μοναδικό bar και φυσικά το παλιό 24άρι .
Το Loco Bus, φτιάχτηκε με μεράκι από την ομάδα του El Burrito και στόχος του είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης. Γράψαμε παραπάνω τη διεύθυνση, το τηλέφωνο είναι το 2310.224.433 και η ηλεκτρονική διεύθυνση: 
www.thelocobus.com

Θα βρισκόμαστε εκεί στις 18 Νοεμβρίου για περισσότερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν απολαύστε φωτογραφίες, σχολιάστε και κάντε like... 


Διαβάστε ακόμα:

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.