17/05/15

Το απίστευτο βίντεο για το λεωφορείο του Έλβις Πρίσλεϋ

Δείτε το λεωφορείο που χρησιμοποίησε ο «βασιλιάς» της ροκ εν ρολ στις περιοδείες του... 

Το λεωφορείο που αγόρασε ο Έλβις Πρίσλεϊ για να συνοδεύσει το συγκρότημά του κατά την διάρκεια της περιοδείας του το 1976 πωλήθηκε χθες έναντι 268.000 δολαρίων (περίπου 235.000 ευρώ) σε δημοπρασία στην Νέα Υόρκη.

Το λεωφορείο αυτό, το οποίο είναι σε θέση να κυκλοφορήσει στους δρόμους, φέρει ακόμη το ρητό του «βασιλιά» της ροκ εν ρολ «Takin' Care of Business» και είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση και μεγάφωνα. Έχει την δυνατότητα μεταφοράς 12 ατόμων και προσφέρει επίσης κλίνη για εννέα άτομα.

Ο αγοραστής του είναι ένας Τεξανός πωλητής τροχόσπιτων, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πρόεδρος του οίκου δημοπρασιών Julien's Auctions, Ντάρεν Τζούλιεν, που έβγαλε στο σφυρί το λεωφορείο του Έλβις.

Το λεωφορείο του Έλβις είναι αυτό: 


Κατά την δημοπρασία αυτή πωλήθηκαν σχεδόν 200 αντικείμενα που συνδέονται με τον «βασιλιά» μεταξύ των οποίων μια στρατιωτική στολή, η οποία έφτασε τα 48.000 δολάρια και ένας δίσκος με το τραγούδι του «Love me tender» και αφιέρωση στην λατρεμένη του μητέρα, ο οποίος πωλήθηκε έναντι 125.000 δολαρίων.

Η μνήμη του Έλβις παραμένει ζωντανή... 
Δείτε ένα αφιέρωμα σ' αυτό το λεωφορείο:


Κι εδώ η πρωτότυπη αγγελία για την πώληση του λεωφορείου: 


Διαβάστε ακόμα:


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Translate