Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πώς αντιδρά ο σωστός επαγγελματίας οδηγός (VIDEO)

Αποκαλυπτικό βίντεο που μας έστειλε ο αναγνώστης Κ. Κυριακίδης και δείχνει πώς αντιδρά ο σωστός επαγγελματίας οδηγός


Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση που κάναμε από το ιστολόγιο αυτό και έδειχνε έναν τράκτορα ΜΑΝ να στρίβει με τις μπάντες και να καταλήγει μπροστά σε ένα τζιπ, το οποίο κατέστρεψε. 

Η εικόνα του φορτηγατζή που προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί από το κόκπιτ του οχήματός του ενώ ο οδηγός του ΙΧ χάζευε απαθής τις ζημιές του αυτοκινήτου του, έκαναν τον αναγνώστη μας Κυριάκο Κυριακίδη να μας στείλει ένα άλλο βίντεο που δείχνει το εντελώς αντίθετο. 


Από την κάμερα ασφαλείας ενός φορτηγού φαίνεται το ντελαπάρισμα μιας άλλης νταλίκας. Μόνο που ο επαγγελματίας -κι αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά- όχι μόνο μείωσε ταχύτητα αλλά κινητοποίησε το φορτηγό του και πήγε να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε. 

Δείτε το βίντεο διότι όντως έχει ενδιαφέρον: 
Διαβάστε ακόμα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.