07/01/16

Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων: Με επισημότητα η κοπή της πίτας (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, έγινε η τελετή για την κοπή της βασιλόπιττας στο αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.



Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και τόνισε προς τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων πως είναι αποφασισμένος να στηρίξει τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας και να στηρίξει κάθε προσπάθεια σε τοπικό επίπεδο προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος συνομιλεί με το ποίμνιο.
Με κατάνυξη δέχθηκαν την ευλογία του σεβασμιοτάτου οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ Τρικάλων.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Τάκης Ιωάννου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την στήριξή του, σημείωσε ότι «το Αστικό ΚΤΕΛ με όποιο τρόπο μπορεί συμβάλει στη προσπάθεια της Μητρόπολης για ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και ελπίζουμε φέτος σε μια καλύτερη χρονιά για όλους μας».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Τάκης Ιωάννης υπεδέχθη τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο στα γραφεία.
Η κομψή και εύγευστη βασιλόπιττα του αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ο πρόεδρος ενημερώνει για το νέο σταθμό λεωφορείων και τις προοπτικές του 2016.
Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος ευλόγησε όλους για μια καλή χρονιά
που θα έχουμε την προστασία της Παναγίας και τον Χριστό στις καρδιές μας.
Διαβάστε ακόμα:





Translate