28/09/14

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα 15 κλικ του Βίκτωρα στα Βιαμάξ

Ο καλός φίλος των παλιών ελληνικών λεωφορείων
και της Παλιάς Κοκκινιάς!


Γνωρίσαμε πριν από πολύ καιρό τον ερευνητή και λάτρη των παλιών λεωφορείων, τον Βίκτωρα Πάπαρο, όταν είχαμε αρχίσει μια συζήτηση σχετικώς με τα λεωφορεία κατασκευής Γκρέμου και την κυκλοφορία τους στα Ιωάννινα.

Από τότε ο καλός φίλος Βίκτωρ Πάπαρος έρχεται σε δράσεις μαζί μας, συμμετέχει, προσφέρει, σκέφτεται και προτείνει. Είναι παρών στο έργο μας, ενεργά και παραγωγικά, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό του. 

Έτσι έγινε και την Κυριακή, όταν εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ με τη φωτογραφική μηχανή του καταγράφοντας ό,τι περισσότερο μπορούσε από το "Auto Battleship Festival" όπου συμμετείχαν η ΕΟΟΕ, η ΛΑΕΓΕ και τα "California Donuts". Από το υλικό που συνέλεξε, ο Βίκτωρ επέλεξε 15 χαρακτηριστικά «κλικ» τα οποία δημοσιεύουμε τιμητικά στο ιστολόγιό μας με τα σχόλιά του. 

Να σημειώσουμε ότι ο φίλος μας έχει ενταχθεί ενεργά και δυναμικά στις δράσεις που αφορούν στην Παλιά Κοκκινιά και δραστηριοποιείται στην ομάδα πολιτών «Είσαι από την Κοκκινιά όταν…», σε δράσεις της οποίας έχουν μετάσχει οι φίλοι και αναγνώστες κ.κ. Ευάγγελος Σολδάτος και Πάνος Κουφός (τους οποίους θα δείτε στη φωτό υπ’ αριθμ. 14)

Ιδού λοιπόν τι κατέγραψε ο φακός του Βίκτωρα. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε σειρά κάνοντας κλικ πάνω σε μία και μετά εμφανίζονται αυτόματα κάνοντας απλά κλικ σε διάσταση που μπορείτε να τις απολαύσετε

Το εσωτερικό του ΜΒ LP 322 #9 του ΚΤΕΛ Αιγίου.

Λεπτομέρεια για το "9": μπροστινή πόρτα ανοιχτή.

ΜΒ #9 Αιγίου. Το τιμόνι και τα όργανα ελέγχου. 

Χωρίς σχόλια... 

ΜΒ LP322 #9 KTEΛ Αιγίου εμπρός δεξιά.

Λεπτομέρεια της προμετωπίδας.

MB LP 322 #9 Αιγίου πίσω-δεξιά.

MB R495 εμπρός-δεξιά.

MB R495 πίσω-δεξιά.

Και τα δύο λεωφορεία μαζί.

Ο Βίκτωρ ως οδηγός υπεραστικού R495.

Μπροστά από το LP322.

LP 322. Λεπτομέρεια: πίσω πόρτα κλειστή.

"Κρατείσθε από τας χειρολαβάς...", με τους Πάνο Κουφό και Ευάγγελο Σολδάτο.

LP 322. Λεπτομέρεια: πίσω πόρτα κλειστή.
Διαβάστε ακόμη: 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate