13/09/14

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πώς είναι σήμερα το Bedford της Σερίφου! (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία ξεκίνησε με την αφήγηση ενός εικονολήπτη
κατά τα γυρίσματα της διαφήμισης με τον «Αγαπούλα»


Η αγάπη του Αλέξανδρου για τη Σέριφο δεν περιγράφεται. Ό, τι κι αν κάνει στην προσωπική και στην κινηματογραφική του πορεία έχει σημείο αναφοράς στο νησί του. Έτσι ξεκίνησε η αφήγηση για το παλιό λεωφορείο που αργοπεθαίνει στην αυλή ενός γνωστού του.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος ήταν ψαγμένος διότι όταν ήρθαμε σε επαφή για τη διαφήμιση της Wind με ρώτησε αν έχουμε σώσει κάποιο απ’ τα Volvo που είχε φτιάξει ο Σαρακάκης στη δεκαετία του ’60. «Και πού τα ξέρεις εσύ αυτά τα Volvoήταν η ερώτηση – παγίδα που απαντήθηκε με μια ακόμα έκπληξη.

«Ε, όχι και πού τα ξέρω. Απέναντι από την αυλή μου στη Σέριφο πεθαίνει ένα τέτοιο. Να δες το έχω φωτογραφία…», απάντησε κι από το κινητό του ξεπρόβαλλε ένας όγκος που φώναζε από μακρυά ότι έχει την υπογραφή «Σαρακάκη». Μόνο που δεν ήταν Volvo αλλά ένα από τα “Bedford” που είχαν φτιαχτεί για τα επαρχιακά ΚΤΕΛ την ίδια εποχή, σε αμάξωμα τύπου Σ.

Δείτε πώς παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του αυτό το λεωφορείο και πώς αργοπεθαίνει σήμερα, εκτεθειμένο στον καιρό και στην αλμύρα της θάλασσας. Επιβεβαιώνει το ρητό που έλεγαν οι παλιοί λεωφορειούχοι πως τα λεωφορεία «πεθαίνουν όρθια»…  




Διαβάστε επίσης:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate