18/08/15

Η Κέιτ Άπτον, τα μαγιώ και το... "πνιγμένο κουνέλι"

Μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου

Αντιγράφουμε από το αμερικανικό ιστολόγιο coed ότι η Κέιτ Άπτον δεν είναι απλώς ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της γενιάς της αλλά είναι υπεύθυνη για μερικές από τις πιο πιπεράτες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ.


Σε αυτή τη φάση της σταδιοδρομίας της, η Άπτον δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει. Εμφανίστηκε αρκετές φορές στο εξώφυλλο του Sports Illustrated όπως υπήρχε ειδική έκδοση για μαγιώ. Οι φωτογραφήσεις που έγιναν γι’ αυτές τις εκδόσεις, άλλωστε, άνοιξαν τις πόρτες στην μικρή Κέιτ όταν δεν την ήξερε ούτε η μάνα της το 2011.

Λίγο οι καμπύλες, λίγο το σαγηνευτικό βλέμμα της, λίγο η φαντασία που καλπάζει σε ό,τι βρει να καβαλήσει έφεραν την Άπτον στην κορυφή, να ποζάρει για τα μαγιώ “Beach Bunny Swimmwear”. Δεν ξέρουμε αν το… «κουνέλι της παραλίας» έχει πωλήσεις στις ΗΠΑ, μπορούμε να υποθέσουμε όμως ότι πολλοί αναγνώστες του “Sports Illustrated” θα υποδύονταν το κουνέλι που θα ήθελε να πνίξει η Κέιτ.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν έκανες εδώ κλικ για να διαβάσεις ιστορίες, δες παρακάτω μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφήσεις του μοντέλου όπως τις αξιολόγησαν οι… παίκτες, οι αναγνώστες δηλαδή, του coed.

Και με το μαλακό, απόλαυσέ τις: 






















  •  Σήφης Κομνηνός
 Αναρτήσεις που... τσούζουν 

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας 







Translate