23/07/15

ΦΩΤΟ: #SpeakEIMI της Wella Professionals με Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία σε πρώτο πλάνο...

Στιγμιότυπα από μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση


Ιδιαίτερη επιτυχία είναι η ειδική εκδήλωση #SpeakEIMI που διοργάνωσε η Wella Ελλάδος σε συνεργασία με την "Theasis Communication", την ΟΣΥ και τους αδελφούς Λαζαρόπουλου στο παλιό αμαξοστάσιο του Κεραμεικού. 

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της 22ας Ιουλίου και συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα που ήρθαν στον Κεραμεικό να δουν τον "μάγο" Πάτρικ Κάμερον να παρουσιάζει νέες πρακτικές κόμμωσεις με το επαναστικό "Eimi" της Wella και πανέμορφα μοντέλα να βγαίνουν από το μουσειακό Mercedes Benz R495 Βιαμάξ, το οποίο για τις ανάγκες τις εκδήλωσεις έγινε μέρος του σκηνικού.


Σε σειρά ανάμεσα στο αμφιθεατρικό stage και το χώρο που έγινε η σεμνή δεξίωση στοιχήθηκαν μερικά από τα μουσειακά Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία της συλλογής Λαζαρόπουλου. Επικεφαλής τέθηκε το επισκευασμένο #34, Volvo SB756 Σαρακάκη, πίσω το 6/23 υπερμείζονος Scania Vabis BF76 Ρεντούμη, στη συνέχεια το #27 Volvo SB756 Σαρακάκη μετατράπηκε σε control room για τις ανάγκες μετάδοσης εικόνας και ήχου στο χώρο, ακολούθησε το ιστορικό αστικό 5α/1 Mercedes Benz OF 1317 Βιαμάξ. Στο τέλος τέλος της σειράς τοποθετήθηκε το ιστορικό Mercedes Benz O302S3 Βιαμάξ που αγόρασε (και το έσωσε από καταστροφή) ο καλός φίλος κ. Δημήτρης Παπαχριστόπουλος. 


Απολαύστε τις φωτογραφίες που δεν πρόκειται να δείτε αλλού, γεμάτες με Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία: 











Διαβάστε ακόμα:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate