Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics στηρίζει την Αργώ

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) προχώρησε σε μια ακόμα δράση κοινωνικής ευθύνης αυτή τη φορά προς ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ».

Η «Αργώ» ιδρύθηκε το 1985 με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός του Φορέα ήταν και είναι η περίθαλψη, η φροντίδα και η εκπαίδευση των παιδιών αυτών, που ανήκουν - κατά κύριο λόγο και προτεραιότητα - σε οικογένειες Ελλήνων Ναυτικών. Σήμερα, η Αργώ προσφέρει εκπαίδευση σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση μέσω του Οικοτροφείου και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, στον Πειραιά και τα Καλύβια Αττικής. 

Οι ανάγκες των παιδιών του Σωματείου Αργώ και οι περιορισμένοι πόροι για την κάλυψη της καθημερινής λειτουργίας των Κέντρων οδήγησαν στην άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics η οποία απευθυνόμενη στα μέλη της ζήτησε την στήριξή τους σε ότι είδος πρώτης ανάγκης ήταν εφικτό να διατεθεί.

Στο κάλεσμα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για την ενίσχυση της «Αργούς» ανταποκρίθηκαν άμεσα η Alpha Grissin –με εγκατάσταση κλιματιστικής μονάδας, η Barilla, η Δ&Κ Πρίφτης «Μέση Γαία», η Logika, η Metron Logistics,  καθώς και εταιρείες μέσω της ΜΚΟ Δεσμός, που προσέφεραν προϊόντα καθημερινής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα. 

Με ευθύνη για τον Άνθρωπο η Ελληνική Εταιρεία Logistics και τα μέλη που συνθέτουν τον κορμό της συνεχίζουν μαζί, αδιάλειπτα το έργο τους με γνώμονα την κοινωνική συνεισφορά και τη βελτίωση της ποιότητας συνθηκών διαβίωσης μέσα από στοχευμένες ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας και κυρίως, ανθρωπιάς.

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.