Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Η Kendall Jenner τσάντισε ακόμα και τον "Σάντα" (ΦΩΤΟ)

 Και τι δεν κάνει για να πείσει πως έγινε... "μοντέλο"!

Κούφανε όλον τον κόσμο η Kendall Jenner όταν ανακοίνωσε πως ήθελε να γίνει πραγματικό μοντέλο, χωρίς αναστολές και φόβους. Ήθελε να τα πετάξει όλα έξω ή ακόμα και ξυλιές στα μαλακά μόρια να γευτεί, για το καλό της Τέχνης... 
Όταν η Κένταλ άρχισε τα κουλά, οι επαγγελματίες του μόντελινγκ την πήραν στο ψιλό ή έλεγαν πως είναι άλλη μια τρέλλα που θα της περάσει. 

Ένα χρόνο μετά, έρχεται να σοκάρει με μαύρα εσώρουχα, καλσόν και τα απαραίτητα για να τριφτεί πάνω από το γόνατο του "Σάντα Κλάους" που θα τα πάρει στο κρανίο και θα ρίξει ξυλιές εκεί που ξύνεται, χωρίς τη γκλίτσα του τσοπάνη.

Από κει και πέρα δες τις φωτογραφίες που τραβήχθηκαν για λογαριασμό του "Love Magazine" και αγάπησε αυτές τις γιορτές με ό,τι σε εξιτάρει...

Όσον αφορά στις άτακτες δραστηριότητες της Κένταλ Τζέννερ, πάρε ιδέες κι αν δεν μπορείς να κάνεις τον "Σάντα Κλάους" δώρισε κάτι σαν αυτό που φορά η Κένταλ στη σύντροφό σου κι όλα τα άλλα θα πεις πως ήταν... τυχαία!  


Αναρτήσεις που... τσούζουν 
στην κατηγορία BLOGS

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας 
στην κατηγορία Mens' guide

Αν τα θέλετε στο πιάτο διαβάστε περισσότερα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.