Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Τα 7 κλικ του Άκη στο Volvo σαρώνουν στα κοινωνικά δίκτυα!

Ένας από τους νεώτερους φίλους, ο Άκης είναι μόλις 17 χρονών, έχει ταλέντο στη φωτογραφία και φυσικά μας κάνει υπερήφανους με τη δουλειά του!  


Όταν γεννήθηκε, τον Μάρτιο του 1997, τα "πράσινα" είχαν ήδη στην πλάτη τους 16 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας και πολύ λιγότερο χρόνο ζωής στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας. 

Σήμερα ο Άκης Μ. είναι 17 χρονών και έμαθε τα θρυλικά "πράσινα" από αφηγήσεις, φωτογραφίες και αμυδρές παιδικές αναμνήσεις και μόλις πληροφορήθηκε για την επισκευή του μουσειακού Volvo SB756 ενδιαφέρθηκε αμέσως να το φωτογραφήσει...

Το ιστορικό δρομολόγιο  από τον Πειραιά στο Σύνταγμα ήταν μιας πρώτης τάξεως αφορμή να έρθει βόλτα με το λεωφορείο να το ακούσει, να το δει, να το απαθανατήσει με το φακό του έναν Σαρακάκη από τα 80's! 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν στη σελίδα μας στο Fcb με τίτλο "Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία" και κυριολεκτικά έχουν σαρώσει.
Απολαύστε τις! 


Περισσότερες δημοσιεύσεις
για τα θρυλικά Volvo εδώ...
Διαβάστε ακόμα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.