Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Προσφορά αγάπης: Αγόρασε άλλο ένα!

Το ερχόμενο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ξεκινά η μεγάλη δράση του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών «AΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ » !

10811499_10152889998636779_1084734278_n
Πρόκειται για μία προσπάθεια του Ομίλου μας να συγκεντρώσει όσο περισσότερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης γίνεται, τα οποία θα μοιράσει σε 5 ιδρύματα που έχει έρθει σε επικοινωνία. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Η δράση μας θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων «Σκλαβενίτης» σε 4 Σάββατα, αρχίζοντας από το κατάστημα στην Λυκόβρυση (Λεωφόρος Αμαρουσίου 38) στις 6. Δεκεμβρίου 2014, συνεχίζοντας στις 13.12 και 3.1.2015 στο κατάστηματα της Χαλκηδόνας και ολοκληρώνοντας την δράση το Σάββατο 10.1.2015 πάλι στο κατάστημα στην Λυκοβρυση.

Φίλοι και μέλη του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών θα βρίσκονται στην είσοδο των καταστημάτων και τα 4 Σάββατα, μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια με λίστα προιόντων και προτρέποντας τους καταναλωτές να αγοράσουν άλλο ένα προιόν (ή και περισσότερα) από αυτά που θα αγόραζαν, δωρίζοντας το στην προσπάθεια που κάνουμε!

Επίσης, η αλυσίδα καταστημάτων «Σκλαβενίτης», δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, έκανε δωρεά 150 ευρώ στην προσπάθεια του Ομίλου μας! Τα χρήματα θα διατεθούν στην αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα ιδρύματα στα οποία θα συνεισφέρουμε.

Aκολουθούνμερικές  πληροφορίες για τα τα ιδρύματα τα οποία θα βοηθήσουμε:

1. Η «Αρωγή» είναι ένα Φιλανθρωπικό, μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που μέσω του εθελοντισμού συμπαραστέκεται σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και στις οικογένειές τους, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρει στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης τους.

2. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1889 από τον Ιωάννη Χατζηκυριακό και τη σύζυγό του Μαριγώ με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών.

3. Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1859 με σκοπό τη φιλοξενία και περίθαλψη των εγκαταλελειμμένων βρεφών και νηπίων, την αποκατάστασή τους καθώς την προστασία της μητέρας (έγγαμης και άγαμης).

4. Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

5. Στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων “Οι Άγιοι Ανάργυροι” μετέχουν 52 οικογένειες για τον αντίστοιχο αριθμό περιθαλπομένων ατόμων. Η άδεια λειτουργίας προσδιορίζει το οίκημα σαν στέγη για 52 ΑΜΕΑ, με δείκτη νοημοσύνης (IQ) χαμηλότερο του 30%.

Σας παρακαλούμε θέρμα επικοινωνήστε μαζί μας και  στηρίξτε την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν τόσο ανάγκη!

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.