Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων: Με επισημότητα η κοπή της πίτας (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, έγινε η τελετή για την κοπή της βασιλόπιττας στο αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε αντί για κάποια μορφής δεξίωση τα χρήματα να διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος μίλησε με λόγια αγάπης στα παιδιά και τόνισε προς τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων πως είναι αποφασισμένος να στηρίξει τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας και να στηρίξει κάθε προσπάθεια σε τοπικό επίπεδο προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος συνομιλεί με το ποίμνιο.
Με κατάνυξη δέχθηκαν την ευλογία του σεβασμιοτάτου οι μέτοχοι του ΚΤΕΛ Τρικάλων.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Τάκης Ιωάννου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την στήριξή του, σημείωσε ότι «το Αστικό ΚΤΕΛ με όποιο τρόπο μπορεί συμβάλει στη προσπάθεια της Μητρόπολης για ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και ελπίζουμε φέτος σε μια καλύτερη χρονιά για όλους μας».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Τάκης Ιωάννης υπεδέχθη τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο στα γραφεία.
Η κομψή και εύγευστη βασιλόπιττα του αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ο πρόεδρος ενημερώνει για το νέο σταθμό λεωφορείων και τις προοπτικές του 2016.
Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος ευλόγησε όλους για μια καλή χρονιά
που θα έχουμε την προστασία της Παναγίας και τον Χριστό στις καρδιές μας.
Διαβάστε ακόμα:

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.