20/04/15

Πετυχημένη η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου (VIDEO)

???????????????????????????????

Με επιτυχία διοργανώθηκε χθες Κυριακή η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου από το Vespa Club Volos και η Λέσχη Ιστορικών Οχημάτων Βόλου (Λ.Ι.Ο.Β.).

Η εκκίνηση των περίπου 35 κλασσικών αυτοκινήτων έγινε από την παραλία του Βόλου και στη διαδρομή Αγριά – Λεχώνια – Αγ. Βλάσιο – Αγ. Γεώργιο – Πινακάτες – Βυζίτσα – Μηλιές – Καλά Νερά, τα ιστορικά οχήματα διέσχισαν ένα όμορφο κομμάτι του Πηλίου.

Τα πληρώματα με τα οχήματά τους συγκεντρώθηκαν στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παπαστράτος) από τις 9.30 το πρωί και η αναχώρησή τους έγινε στις 11.30 το πρωί.

Στο μεσοδιάστημα, όσοι ήταν στην παραλία του είχαν την ευκαιρία να δουν τα κλασσικά οχήματα άνω των 20 ετών, σε καλή κατάσταση και με ασφαλιστήριο σε ισχύ.

Ολιγόλεπτη στάση έγινε στον Σταθμό των Μηλεών και η εκδήλωση κατέληξε στα Καλά Νερά όπου διεξήχθησαν αγωνίσματα δεξιοτεχνίας, ακολούθησε γεύμα και απονομές αναμνηστικών και μεταλλίων στους νικητές των αγωνισμάτων.

Η όλη εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.), μέλη της οποίας είναι οι διοργανώτριες λέσχες.


Διαβάστε ακόμη:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate