21/02/13

Ειδική διαδρομή για το Mercedes R495 της Βιαμάξ...

Το μουσειακό υπεραστικό της "Βιαμάξ" έρχεται και πάλι στους δρόμους... 
Το υπεραστικό λεωφορείο που διακρίνεται στην χολυγουντιανή παραγωγή "Two Faces of January", το Mercedes Benz R495 Βιαμάξ των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου ετοιμάζεται για μια νέα ειδική διαδρομή. 
Μετά τα γυρίσματα στην Κρήτη, τα οποία ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο, το λεωφορείο επέστρεψε στη βάση του. Αφού έγιναν οι εργασίες αποκατάστασης στην αρχική εμφάνισή του, όπως αποσύρθηκε από την κυκλοφορία, το θρυλικό λεωφορείο είναι έτοιμο να ξαναβγεί στους αθηναϊκούς δρόμους. 
Οι τελευταίες δοκιμές έγιναν την Πέμπτη στον Πειραιά, ο έλεγχος των συστημάτων ολοκληρώνεται σήμερα και το Σάββατο θα γίνουν οι δουλειές της τελευταίας στιγμής ώστε από το πρωί της Κυριακής να κυκλοφορήσει σε μία και μοναδική διαδρομή για ειδικό σκοπό. 
Ήδη τα πρώτα σχόλια έχουν γίνει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και στην ομάδα "Παλιά ελληνικά λεωφορεία" στο Facebook.
Η αγωνία για την ειδική εκδήλωση της Κυριακής είναι έκδηλη, αν και περισσότερα στοιχεία θα δώσουμε με νεώτερη ανάρτηση. 
Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ αναφέρουμε απλώς ότι έχουν ειδοποιηθεί φωτογράφοι και κάμερες ενώ ο "Ξανθόπουλος" της γνωστής διαφήμισης δεν αποκλείεται να είναι παρών στην εκδήλωση για να μιλήσει με τους θαυμαστές και τους φίλους των μουσειακών αυτοκινήτων και λεωφορείων.
Και θα έρθει, όχι για εκείνον, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα του... 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate