17/08/15

Έκπληξη O302 Βιαμάξ από τη Μαρία στον Δημήτρη Σκαπετζάκη (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία ανάμεσα στα Ο302 που ανακασκεύασαν ο Δημήτρης και ο Αποστόλης.
Την καλύτερη έκπληξη επιφύλαξε η μέλλουσα σύζυγός του, η Μαρία Γκουσμπουνάρη στον συλλέκτη Παλαιών Ελληνικών Λεωφορείων και ειδικά Mercedes Benz O302 Βιαμάξ, τον Δημήτρη Σκαπετζάκη, ανήμερα των γενεθλίων του. 


Όσο η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο φθάνει, τόσο η Μαρία υιοθετεί το πάθος του Δημήτρη για τα ελληνικά Ο302 και το αναδεικνύει με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Στις 16 Αυγούστου, ο Δημήτρης Σκαπετζάκης έκλεισε τα 37. 

Από την προηγούμενη ημέρα, η Μαρία Γκουσμπουνάρη είχε σκεφθεί πώς θα έκανε τον Δημήτρη όχι μόνο να εκπλαγεί αλλά να σκεφθεί για μια ακόμα φορά πως αυτή η γυναίκα είναι επί της ουσίας το άλλο του μισό (σ.σ. το μόνο που λείπει είναι ακόμα το στεφάνι αλλά κι αυτό είναι θέμα χρόνου). 

Η Μαρία κάθισε κι έβαλε όλο το ταλέντο της στη ζαχαροπλαστική φτιάχνοντας μια τούρτα που δεν συγκίνησε μόνο τον Δημήτρη αλλά κι όλους εμάς, τους λάτρεις των Παλαιών Ελληνικών Λεωφορείων, που την είδαμε ακόμα και σε φωτογραφία. 

Να τη: 
Η τούρτα έκπληξη που θα τη ζήλευαν και στη Βιαμάξ!
Ευχόμαστε κι εμείς 302 ευχές για υγεία, δύναμη, οικογενειακή γαλήνη και περισσότερα χιλιόμετρα στον Δημήτρη, αλλά και στην Μαρία που εμπνεύστηκε αυτήν την έκπληξη. 

Ο Δημήτρης και η Μαρία σε αναμνηστική φωτογραφία μέσα από το Loco Bus της Θεσσαλονίκης. 
Να θυμήσουμε ότι ο Δημήτρης Σκαπετζάκης ανήκει στην αποκαλούμενη "ομάδα της Θεσσαλονίκης" με τον επίσης συλλέκτη Απόστολο Κυριαζή και τον εξαιρετικό μηχανικό Παναγιώτη Ρούμπο κάνουν σπουδαίο έργο για τη διατήρηση Παλαιών Ελληνικών Λεωφορείων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης. 

Διαβάστε επίσης: 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate