08/08/15

Αντρικό σπόρ για τη Mietsel η συντήρηση του R495 Βιαμάξ

Φωτορεπορτάζ από τις εργασίες συντήρησης και τις επισκευές
σε ένα ιστορικό λεωφορείο 54 ετών της συλλογής
των Χ. & Β. Λαζαρόπουλου 
 


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μηχανικός έλεγχος και η προληπτική συντήρηση στο μουσειακό υπεραστικό αυτοφερόμενο λεωφορείων των Χ. & Β. Λαζαρόπουλου από τους τεχνικούς της εταιρείας “Mietsel”, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της λεωφόρου Κηφισού 96 στου Ρέντη. 

Το μουσειακό λεωφορείο μπήκε στους χώρους της “Mietsel” τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ως την Παρασκευή 7 Αυγούστου ελέγχθηκε πλήρως στα συστήματα διεύθυνσης και κίνησης. Με ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά γνώση των καθηκόντων τους, οι τεχνικοί της εταιρείας επιβεβαιώνουν το καλό όνομα της επιχείρησης στην αγορά και με το έργο τους αποδεικνύουν τι σημαίνει να διαθέτει κάποιος την εξουσιοδότηση της Bosch. 

Πρέπει να επισημάνουμε στους φίλους των Παλαιών Ελληνικών Λεωφορείων ότι μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση ότι όλο το τεχνικό προσωπικό της “Mietsel” μεταχειρίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια ένα λεωφορείο που κατασκευάσθηκε πριν από 54 χρόνια. Το Mercedes Benz R 495 της Βιαμάξ μπήκε στην εταιρεία με κάποια τεχνικά θεματάκια, αλλά σε μερικές ημέρες που έμεινε στην Κηφισού βγήκε σαν καινούργιο, στην κυριολεξία. 

Ποια είναι η “Mietsel”

Η εταιρεία “Mietsel”, πέραν των άλλων δραστηριοτήτων και στα πλαίσια της επιτακτικής ανάγκης τεχνικής υποστήριξης των ειδικών οχημάτων (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, λεωφορεία, γαιοπρωθητικά, ανυψωτικά κτλ) τα οποία η εταιρεία μας εμπορεύεται,  απέκτησε πρόσφατα ένα ολοκληρωμένο, με πολύχρονη εμπειρία, σύγχρονο συνεργείο επισκευής – συντήρησης παντός είδους οχημάτων (φορτηγών, ημιφορτηγών, λεωφορείων, επιβατικών, βαρέων οχημάτων, ασθενοφόρων κτλ.) και εξοπλισμού (κινητήρων, γεννητριών, εναλλακτών, εκκινητών κτλ.), κατάλληλο για ανάληψη συντήρησης εταιρικών στόλων οχημάτων.

Το επισκευαστικό κέντρο της “Mietsel” ευρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κηφισού 96 (δίπλα στο Makro), κοντά στο λιμάνι του Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας. 

Αποτελείται από στεγασμένο φυλασσόμενο με κλειστό κύκλωμα χώρο 1.000 τ.μ., ο οποίος προήλθε από την εξαγορά ήδη αναγνωρισμένης στον χώρο εταιρείας Τεχνικής Υποστήριξης συνεχίζοντας και βελτιώνοντας το επίπεδο των Παρερχομένων Υπηρεσιών συντήρησης- επισκευής, προσφέροντας γνήσια ανταλλακτικά ή ισοδύναμα μόνο από αναγνωρισμένους κατασκευαστές,  μεγάλο μέρος των οποίων εισάγουμε μόνοι μας. Το συνεργείο λειτουργεί με την εγγύηση της Robert Bosch και είναι στελεχωμένο με έμπειρο εξειδικευμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

Η οργάνωση και δομή της εταιρείας είναι τέτοια ώστε να ανταπεξέρχεται στην Τεχνική υποστήριξη εταιριών με μεγάλο αριθμό οχημάτων, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Για τους παραπάνω λόγους και με γνώμονα την πληρέστερη Υποστήριξη των πελατών μας, επεκτείναμε τις συνεργασίες μας με γνωστές εταιρείες για την από κοινού παροχή Υπηρεσιών σε Ιδιωτικούς πελάτες, παρέχοντας προτάσεις «πακέτο» που αφορούν ταυτόχρονα το όχημα - πλαίσιο, την υπερκατασκευή και τον εξοπλισμό κάθε οχήματος.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: 

Ο Σταύρος έχει απορίες και ο Παναγιώτης δίνει απαντήσεις...
 
Ο Χρήστος κάνει τον Σταύρο να απορεί και ο Παναγιώτης με τον Μανώλη ετοιμάζονται για "επεμβάσεις ταχείας αναπτύξεως"...

Ο Μανωλης "παλεύει" με τον... "Μινώταυρο", το νέο φίλτρο αέρος
του R495 κι ο Χρήστος βρίσκεται δίπλα για τα εργαλεία.

Αλλαγή φίλτρου λαδιού...

Μαζέματα στα "δακρύσματα"!

Αλλαγή λαδιού για περισσότερη υγεία στον κινητήρα!

Όλοι μαθαίνουν αρχές Μηχανολογίας σε έναν κινητήρα Mercedes και ειδικά τον θρυλικό 352

Γρήγορες κινήσεις και οργανωμένη δουλειά στη Mietsel!

Τίποτε δεν μένει στην τύχη, όταν πρόκειται για την ασφαλή κίνηση οποιουδήποτε οχήματος.

Συντονισμένες γίνονται οι κινήσεις των τεχνικών και φυσικά καθένας γνωρίζει πολύ καλά την ειδικότητά του.

Τελευταίες πινελιές από τον Πέτρο!

Ο Σταύρος βάφει πρόσθετα δρομολόγια.

Η γλώσσα του σώματος προδίδει τον Σταύρο: θέλει επειγόντως να κάνει βουτιά στην Κέρκυρα.

Η... "dream team" της εταιρείας MIETSEL ποζάρει στο φακό του busoldtimers.blogspot.gr
μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόβλημα, ο Χρήστος, ο Παναγιώτης, ο Μανώλης (αριστερά), ο Λευτέρης, ο Γιάννης, ο Μάκης και ο Πέτρος (δεξιά) είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις με χαμόγελο, σοβαρότητα και κυρίως καλή δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate