Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Η Κέιτ Άπτον, τα μαγιώ και το... "πνιγμένο κουνέλι"

Μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου

Αντιγράφουμε από το αμερικανικό ιστολόγιο coed ότι η Κέιτ Άπτον δεν είναι απλώς ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της γενιάς της αλλά είναι υπεύθυνη για μερικές από τις πιο πιπεράτες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ.


Σε αυτή τη φάση της σταδιοδρομίας της, η Άπτον δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει κάνει. Εμφανίστηκε αρκετές φορές στο εξώφυλλο του Sports Illustrated όπως υπήρχε ειδική έκδοση για μαγιώ. Οι φωτογραφήσεις που έγιναν γι’ αυτές τις εκδόσεις, άλλωστε, άνοιξαν τις πόρτες στην μικρή Κέιτ όταν δεν την ήξερε ούτε η μάνα της το 2011.

Λίγο οι καμπύλες, λίγο το σαγηνευτικό βλέμμα της, λίγο η φαντασία που καλπάζει σε ό,τι βρει να καβαλήσει έφεραν την Άπτον στην κορυφή, να ποζάρει για τα μαγιώ “Beach Bunny Swimmwear”. Δεν ξέρουμε αν το… «κουνέλι της παραλίας» έχει πωλήσεις στις ΗΠΑ, μπορούμε να υποθέσουμε όμως ότι πολλοί αναγνώστες του “Sports Illustrated” θα υποδύονταν το κουνέλι που θα ήθελε να πνίξει η Κέιτ.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν έκανες εδώ κλικ για να διαβάσεις ιστορίες, δες παρακάτω μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφήσεις του μοντέλου όπως τις αξιολόγησαν οι… παίκτες, οι αναγνώστες δηλαδή, του coed.

Και με το μαλακό, απόλαυσέ τις: 


  •  Σήφης Κομνηνός
 Αναρτήσεις που... τσούζουν 

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.