05/10/13

Κρήτη: Με αστικό Mercedes Βιαμάξ γιορτάζει ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ! (ΦΩΤΟ - VIDEO)



Η επιστροφή στα σαλόνια της Β' Εθνικής ύστερα από 32 χρόνια δεν είναι και λόγο πράγμα! Ο ιστορικός "Α.Ο. ΧΑΝΙΑ" μπαίνει πάλι δυναμικά στο παιγνίδι και κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του. 



Η νέα διοίκηση της ομάδας δεν ξεχνά την ιστορία του "Α.Ο.Χ." που άρχισε το 1945 και κατά την πορεία της ως σήμερα ανέδειξε μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κρητικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Για το λόγο αυτό, ο νέος "Α.Ο. Χανιά" παρουσιάζει με καμάρι σειρά ιστορικών φωτογραφιών από ένδοξες σελίδες της αγωνιστικής ιστορίας του μέσα σε ένα μουσειακό αστικό λεωφορείο "Mercedes Benz" Ο322 που κατασκευάστηκε πριν από πενήντα χρόνια από τη Βιαμάξ

Το ιστορικό λεωφορείο στήθηκε από το πρωί στην πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου, μπροστά στην αγορά για να υποδεχθεί τους εκατοντάδες Χανιώτες που ήθελαν να θυμηθούν την ιστορία της αγαπημένης ομάδας τους. Από τις 10 το πρωί ως τις 7 το βράδυ, φίλαθλοι, τουρίστες, γηραιότεροι, νεώτεροι, Έλληνες και ξένοι έγιναν ένα και πέρασαν στιγμές νοσταλγίας μέσα και γύρω από το παλιό λεωφορείο. 

Ειδικό ρόλο είχαν οι παλαίμαχοι του "Α.Ο. Χανιά" που θυμήθηκαν περιστατικά με συμπαίκτες τους, αγώνες, νίκες αλλά και ήττες που αποτελούν ψηφίδες ιστορίας αυτής της ιστορικής ομάδας. 


Σήμερα, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το λεωφορείο θα βρεθεί στην ίδια θέση μετά τις 12 το μεσημέρι και ως τις τρεις θα είναι ανοικτό στο κοινό. 

Αργότερα, θα αναχωρήσει με τους παλαίμαχους για το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας του "Α.Ο. Χανιά" με τον Φωκικό.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του "Α.Ο. Χανιά" έχει παραχωρήσει 25 κάρτες διαρκείας στον σύλλογο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ενώ χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τον έρανο κοινωνικής αρωγής θα δοθούν στο Τμήμα Παιδικής Μέριμνας του Θ.Χ.Π.Θ.

Απολαύστε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα και το βίντεο, παραγωγής ΛΑΕΓΕ, από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης του "Α.Ο.Χ.".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate