24/10/12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Two faces of January με Βιαμάξ στα Χανιά (VIDEO)Μαγευτικό κάδρο από το χώρο των γυρισμάτων στο παλιό λιμάνι των Χανίων, από τη Χρ. Ζήκου, όπως δημοσιεύθηκε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Διακρίνεται το υπεραστικό λεωφορείο Mercedes Benz R495 της Βιαμάξ.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Two faces of January” και στην Κωνσταντινούπολη, μετά τα Χανιά και την Αθήνα.

Ο σκηνοθέτης Χοσέιν Αμινί υπόσχεται να μεταφέρει το ομώνυμο βιβλίο της Πατρίτσια Χάισμιθ στη μεγάλη οθόνη με το πιο ρεαλιστικό και συγκλονιστικό τρόπο. Σ’ αυτό άλλωστε συμβάλλει η παρουσία διεθνών αστέρων όπως ο Βίγκο Μόρτενσεν, η Κίρστεν Ντανστ και ο Όσκαρ Ισάακ.
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας στην Ανώπολη των Σφακίων.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Έφυγαν από τις ΗΠΑ κακήν – κακώς.
Ο Τσέστερ ΜακΦάρλαντ (Μόρτενσεν) καταφεύγει στην Ελλάδα με τη γοητευτική γυναίκα του, την Κολέτ (Ντανστ), επειδή κινδυνεύει να φυλακιστεί για απάτες.

Αμφότεροι προσπαθούν να έχουν το ύφος αθώων τουριστών στην Αθήνα.


Εικόνα από τα ιστορικά λεωφορεία που χρησιμοποιήθηκαν
ύστερα από ενέργειες των Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου και
του Στ. Τσαλτούμη 
Όλα κυλούν καλά έως την ημέρα που στον πανικό του ο Τσέστερ σκοτώνει -άθελά του- έναν ιδιαίτερα περίεργο αστυνομικό επιθεωρητή στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου «Κίνγκ’ς Πάλας».

Γιατί ο Ράυνταλ Κήνερ (Όσκαρ Ισαάκ), ένας αργόσχολος και άφραγκος νέος Αμερικανός, που εδώ και λίγο διάστημα παρατηρεί αυτό το ζευγάρι, προτείνει τη βοήθειά του;

Ο Τσέστερ περιμένει έναν εκβιασμό, αλλά ο Ράυνταλ μοιάζει να ενδιαφέρεται κυρίως για τη γοητευτική κυρία ΜακΦάρλαντ.
Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα κάτω από την ανάρτηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ από τα γυρίσματα στο παλιό λιμάνι των Χανίων, όπου συμμετείχαν και παλιά λεωφορεία Mercedes Benz R 495 της Βιαμάξ:

 
Διαβάστε επίσης: 
 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Translate