Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: Διάσημα μοντέλα μόνο με... εσώρουχα!

Πώς μπορούν να συνδεθούν διάσημα κορίτσια με σειρές εσωρούχων που έχουν κυκλοφορήσει;


Ο σοφός λαός λέει πως η δουλειά δεν είναι ντροπή. Καλά μέχρι εδώ; Τα διάσημα κορίτσια ξέρουν πως πρέπει να βγει το μεροκάματο ακόμα κι όταν είναι αναγκαίο να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η Halle Berry λανσάρει σειρά εσωρούχων με τη γαλλική εταιρεία Scandale. Όπως καταλαβαίνετε όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλά μόνο για σουτιέν και ασορτί βρακάκια. 


''Από τότε που αναπτύχθηκε το στήθος μου, άρχισα να φοράω σουτιέν 24 ώρες το 24ωρο. Η μαμά μου είχε πει να φοράω πάντα σουτιέν για να μην χαλαρώσει νωρίς το στήθος μου. Το κάνω σε όλη μου τη ζωή και σήμερα δείχνουν πολύ όμορφα εξαιτίας αυτού του μυστικού'' δήλωσε στη Vogue η ηθοποιός.

Τι σχέση έχει με τη Γαλλία; Ξεχνάτε τον Γάλλο σύζυγό της Olivier Martinez; Δεν ξεχνιέται τέτοιο αγόρι. Επενδύει στην Scandale και υπερθεματίζει τη γαλλική κομψότητα.

''Οι Γαλλίδες ανανεώνουν συνεχώς τα εσώρουχά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι και να πάνε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου, να τους βγάλουν τα ρούχα και να μη φοράνε υπέροχα εσώρουχα''.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ από την Target και σε τιμές προσιτές για να έχεις και εσύ που διαβάζεις κάτι από τη γοητεία της Halle.

Δεν είναι όμως η μόνη που έχει επιχειρήσει να κάνει άνοιγμα στο χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Τα κορίτσια του Hollywood αγαπούν να λανσάρουν δικές τους συλλογές.

Dita Von Teese, η σέξι


Gisele Bundchen, οι ποδάρες


Penelope και Monica Cruz, οι αισθησιακές


Kelly Brook, η βόμβα

Rosie Huntington-Whiteley, η θεά

Jennifer Lopez, η Λατίνα

Kim, Khloe και Kourtney Kardashian, η οικογενειακή υπόθεση
Με πληροφορίες από Lady Like

Αναρτήσεις που... τσούζουν
στην κατηγορία BLOGS

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας
στην κατηγορία Mens' guide

Αν τα θέλετε στο πιάτο διαβάστε περισσότερα: 


Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.