18/10/14

ΣΟΚ: Διάσημα μοντέλα μόνο με... εσώρουχα!

Πώς μπορούν να συνδεθούν διάσημα κορίτσια με σειρές εσωρούχων που έχουν κυκλοφορήσει;


Ο σοφός λαός λέει πως η δουλειά δεν είναι ντροπή. Καλά μέχρι εδώ; Τα διάσημα κορίτσια ξέρουν πως πρέπει να βγει το μεροκάματο ακόμα κι όταν είναι αναγκαίο να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η Halle Berry λανσάρει σειρά εσωρούχων με τη γαλλική εταιρεία Scandale. Όπως καταλαβαίνετε όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλά μόνο για σουτιέν και ασορτί βρακάκια. 


''Από τότε που αναπτύχθηκε το στήθος μου, άρχισα να φοράω σουτιέν 24 ώρες το 24ωρο. Η μαμά μου είχε πει να φοράω πάντα σουτιέν για να μην χαλαρώσει νωρίς το στήθος μου. Το κάνω σε όλη μου τη ζωή και σήμερα δείχνουν πολύ όμορφα εξαιτίας αυτού του μυστικού'' δήλωσε στη Vogue η ηθοποιός.

Τι σχέση έχει με τη Γαλλία; Ξεχνάτε τον Γάλλο σύζυγό της Olivier Martinez; Δεν ξεχνιέται τέτοιο αγόρι. Επενδύει στην Scandale και υπερθεματίζει τη γαλλική κομψότητα.

''Οι Γαλλίδες ανανεώνουν συνεχώς τα εσώρουχά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι και να πάνε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου, να τους βγάλουν τα ρούχα και να μη φοράνε υπέροχα εσώρουχα''.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ από την Target και σε τιμές προσιτές για να έχεις και εσύ που διαβάζεις κάτι από τη γοητεία της Halle.

Δεν είναι όμως η μόνη που έχει επιχειρήσει να κάνει άνοιγμα στο χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Τα κορίτσια του Hollywood αγαπούν να λανσάρουν δικές τους συλλογές.

Dita Von Teese, η σέξι


Gisele Bundchen, οι ποδάρες


Penelope και Monica Cruz, οι αισθησιακές


Kelly Brook, η βόμβα

Rosie Huntington-Whiteley, η θεά

Jennifer Lopez, η Λατίνα

Kim, Khloe και Kourtney Kardashian, η οικογενειακή υπόθεση
Με πληροφορίες από Lady Like

Αναρτήσεις που... τσούζουν
στην κατηγορία BLOGS

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας
στην κατηγορία Mens' guide

Αν τα θέλετε στο πιάτο διαβάστε περισσότερα: 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate