02/07/21

Το Παγκράτι ταξίδεψε πίσω στον χρόνο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Την ώρα που ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης  Αντετοκούνμπο, δίνει μάχη για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, στην Αθήνα στήνεται ένα κινηματογραφικό σκηνικό που γυρνάει την πρωτεύουσα πίσω στη δεκαετία του '90.


Του Γιώργου Χωραΐτη

Τουρίστες και Αθηναίοι έζησαν το ταξίδι στο χρόνο για χάρη του "Greek Freak" σε μια παραδοσιακή γειτονιά πίσω από το Καλλιμάρμαρο, στο Παγκράτι, με τα πράσινα λεωφορεία της γραμμής: "ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ", τα ταξί εκείνης της περιόδου και τη σκηνή της άφιξης των γονιών του Γιάννη στην Αθήνα. 


Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το real.gr από τα γυρίσματα που ετοιμάζει μεγάλη αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών για την ζωή του Γιάννη δείχνουν μια άλλη Αθήνα που οι μεγαλύτεροι από εμάς θυμούνται ακόμα. 


Τα δεκάδες μέλη της παραγωγής και οι εικονολήπτες γυρίζουν τις σκηνές μέσα σε συνθήκες καύσωνα, ενώ οι ένοικοι από τις πολυκατοικίες παρακολουθούν σιωπηλοί από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους.


Στη συγκεκριμένη γειτονιά υπήρχε και αστυνομική δύναμη η οποία ρυθμίζει την κυκλοφορία στους δρόμους που έχουν καταληφθεί από τα Ι.Χ. και τα αστικά λεωφορεία της δεκαετίας του '90. 

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και στα Σεπόλια στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Γιάννης με τα αδέλφια τουΠΗΓΗ: Real.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Translate