Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Πριν κάτσεις όρθιος στο λεωφορείο: Σταμάτησε, σκέψου, σεβάσου! (VIDEO)


Φανταστείτε να ήσαστε μέσα σε κατάμεστο λεωφορείο, όπου οι επιβάτες να προτιμούσαν να είναι όρθιοι παρά να καθίσουν δίπλα σας. Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια...

Φανταστείτε για μια στιγμή κάθε φορά που πηγαίνετε για ψώνια,οι ταμίες να σας κοιτούν όπως ένα γεράκι, μέχρι να πληρώσετε αυτό που αγοράσατε. Φανταστείτε ότι σε μια συνέντευξη για εργασία,οι εργοδότες δεν σας δίνουν μια ευκαιρία ακόμη και αν τα προσόντα σας είναι αυτά που ζητούν σε έναν υπάλληλο.

Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Αρκετοί από εμάς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο γινόμαστε κοινωνοί τέτοιων καταστάσεων καθημερινώς, είτε σαν «θύτες», είτε σαν «θύματα». 

Την άμβλυνση αυτών των φαινομένων σκοπεύει να πλήξει η νέα επικοινωνιακή εκστρατεία της οργάνωσης Βeyond Blue. Η εκστρατεία έχει τίτλο «Σταματήστε, Σκεφτείτε, Σεβαστείτε» και σκοπός της είναι να σκεφτούμε.

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα ταυτιστείτε. Κάποιοι από εσάς θα το έχετε κάνει και κάποιοι άλλοι θα το έχετε βιώσει. Νιώστε το συναίσθημα που θα σας περάσει και κάντε την αλλαγή!


Διαβάστε ακόμα στην κατηγορία BLOGS

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.