05/08/14

Πριν κάτσεις όρθιος στο λεωφορείο: Σταμάτησε, σκέψου, σεβάσου! (VIDEO)


Φανταστείτε να ήσαστε μέσα σε κατάμεστο λεωφορείο, όπου οι επιβάτες να προτιμούσαν να είναι όρθιοι παρά να καθίσουν δίπλα σας. Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια...

Φανταστείτε για μια στιγμή κάθε φορά που πηγαίνετε για ψώνια,οι ταμίες να σας κοιτούν όπως ένα γεράκι, μέχρι να πληρώσετε αυτό που αγοράσατε. Φανταστείτε ότι σε μια συνέντευξη για εργασία,οι εργοδότες δεν σας δίνουν μια ευκαιρία ακόμη και αν τα προσόντα σας είναι αυτά που ζητούν σε έναν υπάλληλο.

Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Αρκετοί από εμάς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο γινόμαστε κοινωνοί τέτοιων καταστάσεων καθημερινώς, είτε σαν «θύτες», είτε σαν «θύματα». 

Την άμβλυνση αυτών των φαινομένων σκοπεύει να πλήξει η νέα επικοινωνιακή εκστρατεία της οργάνωσης Βeyond Blue. Η εκστρατεία έχει τίτλο «Σταματήστε, Σκεφτείτε, Σεβαστείτε» και σκοπός της είναι να σκεφτούμε.

Παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο και σίγουρα θα ταυτιστείτε. Κάποιοι από εσάς θα το έχετε κάνει και κάποιοι άλλοι θα το έχετε βιώσει. Νιώστε το συναίσθημα που θα σας περάσει και κάντε την αλλαγή!


Διαβάστε ακόμα στην κατηγορία BLOGS

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate