Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Ο Βέγγος τρέχει (πάλι)... για λεωφορείο της ΕΑΣ! (VIDEO)

Παρακολουθήστε μια απολαυστική σκηνή από την Αθήνα της δεκαετίας του 1980 από επεισόδιο της σειράς «Βεγγαλικά» με τον Θανάση Βέγγο.

Ο Θανάσης είναι ένας απλός βιοπαλαιστής που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα όπως μπορεί, επιφορτισμένος με όλα τα οικογενειακά βάρη, αλλά πάντα μπλέκει σε απίστευτες ιστορίες. Μία απ’ αυτές τις ιστορίες εκτυλίσσεται σ’ αυτό το επεισόδιο όταν η αδελφή του, τού ζήτησε να συνοδεύσει τα παιδιά της στο σχολείο.


Τα ανήψια πήραν θέση να ανέβουν στη παλιά μηχανή BMW του Θανάση, η οποία όμως δεν έπαιρνε μπροστά και τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να τα πάει στο σχολείο με το λεωφορείο. 

Δείτε λοιπόν τι γίνεται στην αφετηρία μόλις εμφανίστηκε ένα όμορφο Mercedes F580 Βιαμάξ, το οποίο στα τέλη της ζωής του κυκλοφόρησε με αριθμό παρμπρίζ «4» στο 1ο κλιμάκιο. 


Διαβάστε ακόμα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.