01/09/16

Αποκατάσταση επιγραφών στα SB 756

Πώς κάνει ποδαρικό στο μήνα η νέα γενιά της ομάδας...  


Η νέα γενιά της ομάδας "Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία", οι κ.κ. Λευτέρης Κουλούρης και Νίκος Καλλίδης κάνουν ποδαρικό στο μήνα με "ΗΣΑΠίτικο αέρα". 


Στις εγκαταστάσεις του Κηφισού επανελειτουργεί η γωνιά του επιγραφοποιείου για τα Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία. Σε βασική προτεραιότητα η πινακίδα "Πειραιάς - Ομόνοια", επανασχεδιάζεται η γραμμή "912 Πειραιάς - Χαροκόπου", και φτιάχνονται από την αρχή οι μπροστινές, οι πλάγιες και οι πισινές πινακίδες. 

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Σύντομα θα γίνει και η δοκιμή στη  γραμμή "912 Πειραιάς - Χαροκόπου". 

Ο Λευτέρης Κουλούρης το είχε βάλει σκοπό εδώ και καιρό. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να ξαναφανεί "πράσινο" στον άξονα του "049".

Σαν γραμμή "859 Πειραιάς - Δραπετσώνα" ήταν αξεπέραστη ως προς την εξυπηρέτηση στο επιβατικό κοινό. Ήταν η μετεξέλιξη της παλαιάς γραμμής "Βασιλικόν περίπτερον - Δεξαμεναί" και πρόδρομος της σημερινής "Πειραιάς - Δεξαμενές".


Ήταν καλός στη γεωμετρία και άριστος στα καλλιτεχνικά ο Νίκος Καλλίδης που ετοιμάζει τα νέα καρούλια δρομολογίων για τα μουσειακά "πράσινα"

Αν βγει ένα "πράσινο" στη γραμμή "049" είναι σίγουρο ότι από την Ομόνοια μέχρι το Ξαβέριο δεν θα περάσουν περισσότερα από 12 λεπτά, λέει ο Λευτέρης Κουλούρης.



Περισσότερες δημοσιεύσεις



Διαβάστε ακόμα:







Translate