Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Δεν θα πιστεύεις πόσα έκανε το 2015 η "Δωδώνη" (ΦΩΤΟ)

Ένας άνθρωπος που αγαπά την παράδοση και την Ελλάδα ως ιδέα και τρόπο ζωής, ο Γιώργος Γκολέμης, εργάσθηκε το 2015 για να συνδυάσει τον πολιτισμό με τα Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία κι έκανε άλλη μια επιτυχία.


Το έτος που φεύγει στάθηκε αφορμή για μια συνεργασία ειλικρίνειας και δημιουργίας ανάμεσα στη σχολή χορού «Δωδώνη» και στην ομάδα «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία»

Η συνάντηση του κ. Γιώργου Γκολέμη με τον κ. Χάρη Λαζαρόπουλο έδωσε τις βάσεις για να γίνουν εκδηλώσεις με ιδιαίτερο χαρακτήρα που αναβιώνουν την Ελλάδα που αγαπάμε.


Τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων «Δωδώνη και Τουρισμός» στη Θήβα, στη Χαλκίδα και ξανά στη Θήβα με την αναβίωση στιγμιοτύπων και χορευτικών από τις ταινίες «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» και «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο».Το 2016 έρχεται με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις. 


Μείνετε συντονισμένοι! 

Διαβάστε περισσότερα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.