22/06/15

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics στηρίζει την Αργώ

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) προχώρησε σε μια ακόμα δράση κοινωνικής ευθύνης αυτή τη φορά προς ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ».

Η «Αργώ» ιδρύθηκε το 1985 με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός του Φορέα ήταν και είναι η περίθαλψη, η φροντίδα και η εκπαίδευση των παιδιών αυτών, που ανήκουν - κατά κύριο λόγο και προτεραιότητα - σε οικογένειες Ελλήνων Ναυτικών. Σήμερα, η Αργώ προσφέρει εκπαίδευση σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση μέσω του Οικοτροφείου και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, στον Πειραιά και τα Καλύβια Αττικής. 

Οι ανάγκες των παιδιών του Σωματείου Αργώ και οι περιορισμένοι πόροι για την κάλυψη της καθημερινής λειτουργίας των Κέντρων οδήγησαν στην άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics η οποία απευθυνόμενη στα μέλη της ζήτησε την στήριξή τους σε ότι είδος πρώτης ανάγκης ήταν εφικτό να διατεθεί.

Στο κάλεσμα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για την ενίσχυση της «Αργούς» ανταποκρίθηκαν άμεσα η Alpha Grissin –με εγκατάσταση κλιματιστικής μονάδας, η Barilla, η Δ&Κ Πρίφτης «Μέση Γαία», η Logika, η Metron Logistics,  καθώς και εταιρείες μέσω της ΜΚΟ Δεσμός, που προσέφεραν προϊόντα καθημερινής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα. 

Με ευθύνη για τον Άνθρωπο η Ελληνική Εταιρεία Logistics και τα μέλη που συνθέτουν τον κορμό της συνεχίζουν μαζί, αδιάλειπτα το έργο τους με γνώμονα την κοινωνική συνεισφορά και τη βελτίωση της ποιότητας συνθηκών διαβίωσης μέσα από στοχευμένες ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας και κυρίως, ανθρωπιάς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate