Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Η Πηνελόπε και τα καυτά κορίτσια στην έρημο με αυτοκίνητο - αντίκα

Πενέλοπε και Μόνικα Κρουζ εξακολουθούν να συνεργάζονται δημιουργικά με την εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur. 

Η συνεργασία συνεχίζεται και αυτήν τη φορά κυκλοφόρησε ένα καυτό διαφημιστικό κλιπ που σκηνοθετεί η οσκαρική πρωταγωνίστρια. Ωστόσο χαρακτηρίζεται ως ό,τι πιο προκλητικό και σέξι έχει προκύψει ποτέ από αυτήν τη συνεργασία.


Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα: Διψασμένος ταξιδιώτης σέρνεται στην καυτή έρημο αναζητώντας λίγο νερό, όταν στο βάθος εντοπίζει μια όαση δροσερών κοριτσιών που ξεπηδούν από μια αντίκα Κάντιλακ με οδηγό την Πενέλοπε κι αρχίζουν να λικνίζουν τα καλλίγραμμα σώματά τους σε ξέφρενο ρυθμό. Φυσικά, φορώντας τα νέα κομμάτια του οίκου. 

Ο άνδρας πλησιάζει με τις τελευταίες δυνάμεις που τού απομένουν για να διαπιστώσει μαζί με το θεατή, αν πρόκειται για πραγματικότητα ή οφθαλμαπάτη. Ο καθένας, φυσικά, διαλέγει την εκδοχή που τον βολεύει. 

«Η φετινή συλλογή έχει τόση ζωντάνια που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να δημιουργήσω ένα αισθησιακό φιλμ μέσα από το οποίο να αφηγηθώ μια ιστορία όπως και στο περσινό. Τη βασική ιδέα για το φιλμ εμπνεύστηκα ακούγοντας το κομμάτι «Single Dutch» από το «Optimist» του αδερφού μου Εδουάρδο Κρουθ. Η μουσική του με εμπνέει πάντα τόσο πολύ. 
Επίσης η συνεργασία μου με την Τρέισι Άντερσον στην χορογραφία ταίριαξε τέλεια έδωσε μεγάλη δυναμική στο τελικό αποτέλεσμα» λέει η Πενέλοπε Κρουζ. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το βίντεο και σχολιάστε: 


Δείτε ακόμα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.