09/08/14

Η Πηνελόπε και τα καυτά κορίτσια στην έρημο με αυτοκίνητο - αντίκα

Πενέλοπε και Μόνικα Κρουζ εξακολουθούν να συνεργάζονται δημιουργικά με την εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur. 

Η συνεργασία συνεχίζεται και αυτήν τη φορά κυκλοφόρησε ένα καυτό διαφημιστικό κλιπ που σκηνοθετεί η οσκαρική πρωταγωνίστρια. Ωστόσο χαρακτηρίζεται ως ό,τι πιο προκλητικό και σέξι έχει προκύψει ποτέ από αυτήν τη συνεργασία.


Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα: Διψασμένος ταξιδιώτης σέρνεται στην καυτή έρημο αναζητώντας λίγο νερό, όταν στο βάθος εντοπίζει μια όαση δροσερών κοριτσιών που ξεπηδούν από μια αντίκα Κάντιλακ με οδηγό την Πενέλοπε κι αρχίζουν να λικνίζουν τα καλλίγραμμα σώματά τους σε ξέφρενο ρυθμό. Φυσικά, φορώντας τα νέα κομμάτια του οίκου. 

Ο άνδρας πλησιάζει με τις τελευταίες δυνάμεις που τού απομένουν για να διαπιστώσει μαζί με το θεατή, αν πρόκειται για πραγματικότητα ή οφθαλμαπάτη. Ο καθένας, φυσικά, διαλέγει την εκδοχή που τον βολεύει. 

«Η φετινή συλλογή έχει τόση ζωντάνια που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να δημιουργήσω ένα αισθησιακό φιλμ μέσα από το οποίο να αφηγηθώ μια ιστορία όπως και στο περσινό. Τη βασική ιδέα για το φιλμ εμπνεύστηκα ακούγοντας το κομμάτι «Single Dutch» από το «Optimist» του αδερφού μου Εδουάρδο Κρουθ. Η μουσική του με εμπνέει πάντα τόσο πολύ. 
Επίσης η συνεργασία μου με την Τρέισι Άντερσον στην χορογραφία ταίριαξε τέλεια έδωσε μεγάλη δυναμική στο τελικό αποτέλεσμα» λέει η Πενέλοπε Κρουζ. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το βίντεο και σχολιάστε: 


Δείτε ακόμα: 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate