Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτος μπόμπιρας στο τιμόνι παλιού Βιαμάξ! (ΦΩΤΟ)

Ο γιός του Γιώργου και της Αθηνάς γίνεται
μασκώτ των παλιών λεωφορείων!!!


Ο μικρούλης Νίκος είναι το νέο μέλος της παρέας μας που γνώρισε πριν από μερικούς μήνες τη "μαγεία" του ταξιδιού με μουσειακό ελληνικό λεωφορείο. Ο γιος του Γιώργου και της Αθηνάς έκανε την πρώτη εμφάνισή του σε εκδήλωση της ΕΟΟΕ πριν από μερικούς μήνες, όπου συμμετείχε το υπεραστικό Mercedes Benz R495 Βιαμάξ. 

Όχι μόνο ενθουσιάστηκε ο μπόμπιρας μόλις είδε το λεωφορείο, αλλά πέταξε την πιπίλα, έδωσε αγώνα να απαλλαγή από το δεσμό της ζώνης στο καροτσάκι του κι ανέβηκε στη θέση του οδηγού. Πόζαρε με καμάρι και δεν έφευγε παρά μόνο όταν οι γονείς του σταμάτησαν να απαθανατίζουν αυτές τις στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο.
 
Όπως φαίνεται μάλιστα στη φωτογραφία που σαρώνει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος συμβουλεύει: "Αν δεν πιάσεις τιμόνι ΒΙΑΜΑΞ, οδηγός δεν γίνεσαι"...

Απολαύστε δύο ακόμα αποκλειστικές φωτογραφίες: 

Ο Νίκος ποζάρει στον φακό σαν σταρ, μέσα στο Βιαμάξ...
Η μασκώτ της συλλογής παλαιών λεωφορείων με τους καταπληκτικούς γονείς του, τον Γιώργο και την Αθηνά.

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.