30/04/18

Επτά κλικ που μας γυρίζουν στη δεκαετία του '70 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Τα μέλη της ομάδας «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία» συμμετέχουν σε μια σημαντική παραγωγή προβολής και ανάδειξης της Ελλάδας στα διεθνή ΜΜΕ. 




Ταξίδι στο χρόνο αποτελεί για τους τεχνικούς, τους ηθοποιούς, αλλά και τα μέλη της Ομάδας «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία» που συμμετέχουν στα γυρίσματα της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «The Little Drummer Girl» (Η Μικρή Τυμπανίστρια) του κ. Παρκ Τσαν Γουκ, τα οποία γίνονται στην Ελλάδα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα των Ευχαριστών στην Αμερική και γυρίζεται για λογαριασμό του BBC και του AMC, με τη σημαντική συνεισφορά ελληνικής εταιρείας παραγωγής όσον αφορά στις σκηνές και στις δράσεις που γίνονται στη χώρα μας. Η προβολή των έξι επεισοδίων, από τα οποία αποτελείται η σειρά, θα γίνει σε διπλά επεισόδια και μέσα σε τρεις ημέρες, στις 19, 20 και 21 Νοεμβρίου.

Η «Μικρή Τυμπανίστρια» διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1970 και αποτελεί ένα από τα κορυφαία κατασκοπικά έργα του γνωστού συγγραφέα Τζων Λε Καρέ, με πρωταγωνιστές έναν Παλαιστίνιο τρομοκράτη, έναν κατάσκοπο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και μια Αγγλίδα ηθοποιό διπλή πράκτορα. Πρωταγωνιστούν οι κ.κ. Φλώρενς Πιού, Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και Μάικλ Σάνον, ενώ σκηνοθετεί ο κ. Παρκ Τσαν Γουκ (The Handmaiden, Old Boy, Sympathy for Mr. Vengeance, Lady Vengeance, Stoker).

Και οι busoldtimers!

Από τον Σεπτέμβριο του 2017, στελέχη της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής ήρθαν σε επαφή με την ομάδα «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία» προκειμένου να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους στην αναπαράσταση της ελληνικής πρωτεύουσας πριν από τέσσερις δεκαετίες (και όχι μόνο). Οδηγοί - μέλη της ομάδας όπως οι κ.κ. Γιώργος Δεμέστιχας, Κωνσταντίνος Σβεντζούρης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος και Γιώργος Καραγιάννης συμμετέχουν σε σκηνές δράσεις με οχήματα που υποτίθεται πως κινούνται στην Αθήνα και στη  Βηρυτό.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων που έγιναν στο παλιό Ανατολικό Αεροδρόμιο, η ΛΑΕΓΕ εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο δημοσιεύει για τους αναγνώστες του ιστολογίου και της σελίδας στα κοινωνικά δίκτυα.
Κίνηση στο αεροδρόμιο...

Ο Γιώργος πήγαινε να πάρει το "Αβέρωφ - Προύσσης" αλλά πήγε στο Μπάστα Αλ Τάχτα.  

Θα μπορούσε να είναι σε γωυναικείο περιοδικό της δελαετίας του '70. 

Το αποτέλεσμα ξεγελά ακόμα και τους πιο δύσπιστους... 

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. 

Η ίδια φωτογραφία σε άσπρο - μαύρο!

Θα μπορούσε να θυμίζει και παλιό εξαγωγικό φυλλάδιο του ομίλου Σαρακάκη.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότηγτας, ο Γιώργος διαβάζει τη "Herald Tribune" στο Ανατολικό Αεροδρόμιο. 




Διαβάστε ακόμα: 





Translate