03/08/16

VIDEO: Επίσκεψη του Star Channel στο αμαξοποιείο!

Και στην ενημέρωση, τα Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία είναι... Star!


H ρεπόρτερ Κατερίνα Τσαμούρη επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις επισκευής και συντήρησης των Παλιών Ελληνικών Λεωφορείων που διατηρούν οι Χ. & Β. Λαζαρόπουλος και η ΛΑΕΓΕ στον Κηφισό. 

Στο πιο ενημερωμένο και δημοφιλές κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης θα προβληθεί ρεπορτάζ που θα δείχνει την προσπάθεια που γίνεται από την Ομάδα «Παλιά Ελληνικά Λεωφορεία» να ανακατασκευαστούν και να συντηρηθούν ιστορικά οχήματα. 

Αναδεικνύεται η διεύρυνση της ομάδας με τη συμμετοχή ιδιοκτητών Π.Ε.Λ. στην Αθήνα (με τους Κώστα Αντωνίου και Απόστολο Βλάχο), από τη Θεσσαλονίκη (με τους Αποστόλη Κυριαζή και Δημήτρη Σκαμπετζάκη), στην Κέρκυρα (με τους Ανδρέα Λαβράνο και Ανδρέα Αλέγρη) και με την νέα «ομάδα κρούσεως» (Λ. Κουλούρης, Π. Κατσαδούρης, Ν. Καλλίδης, Γ. Καραγιάννης, Ηλ. Γκέλης, Θ. Κομματάς, Αλ. Σουλιμιώτης, Στ. Γλαυκίδης, Α. Χαϊντίνογλου). 

To συνεργείο του Star Channel μέσα στο ανακατασκευασμένο
αστικό Scania κατασκευής Κων. Ρεντούμη.
Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για το πρόβλημα στέγασης των ιστορικών λεωφορείων και θίγονται αλήθειες που θα τσούξουν κάποιους ανευθυνο-«υπεύθυνους». 

Κι είμαστε μόνο στην αρχή...

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ: 


Διαβάστε ακόμα: 





Translate