03/10/14

Metron Logistics: Χορηγός στην παιδική ομάδα πόλο του Νηρέα Λαμίας


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Metron Logistics" κ. Θ. Σκαμάγκος.
Με στόχο την ανάδειξη των ταλέντων της νέας γενιάς, καθώς και την ενίσχυση των προσπαθειών μικρών αλλά ελπιδοφόρων συνδέσμων που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό και στην τέχνη, η Metron Logistics στηρίζει μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Metron Άριστον» την ομάδα Water Polo Μίνι Παίδων του Νηρέα Λαμίας. 

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, κ. Θεόδωρος Σκαμάγκος, «Δεν είναι μόνο επιθυμία μας, αλλά υποχρέωσή μας να ενισχύουμε ουσιαστικά τις προσπάθειες παιδιών και νέων που αποφασίζουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Γι’ αυτούς η Metron Logistics, ως μια υγιής εταιρεία στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα αποτελεί ουσιαστικό αρωγό και παραστάτη στις προσπάθειές τους». 

Ο Νηρέας Λαμίας που αγωνίζεται πλέον με το λογότυπο της Metron Logistics είναι μια ανερχόμενη δύναμη με παιδιά 10-12 ετών που λατρεύουν το water polo και κατέχουν, μέχρι στιγμής, μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, προσδοκώντας παράλληλα σε πολλές μελλοντικές διακρίσεις.

Ο Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας, ιδρύθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1998 κι από τότε συμμετέχει και καλλιεργεί τα αθλήματα της κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Η Metron Logistics, με ευαισθησία απέναντι στα παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον της χώρας μας, στηρίζει στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, όλες τις προσπάθειες που  οδηγούν στην ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.

Περισσότερες πρωτοβουλίες από τη Metron Logistics, με ένα κλικ εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate