14/08/14

Η Ανδριάννα Λίμα ζεστάθηκε σε... αντίκα Rolls Royce

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Φωτογραφήθηκε σε RR Silver Cloud
και προκαλεί θερμοπληξία


Αυτό το κορίτσι δεν έπρεπε να είναι το αγαπημένο της Victoria Secret αλλά εκείνου που διαφημίζει την ασπιρίνη, με τόσους πονοκεφάλους που προκαλεί. 

Το "υπερόπλο" από τη Βραζιλία βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες για να συμμετάσχει σε φωτογράφιση και γύρισμα που θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο, για τη νέα σειρά εσωρούχων της Victoria Secret. 


Το θέμα έγινε πιο σύνθετο όταν η Αντριάννα πόζαρε δίπλα σε μία Rolls-Royce Silver Cloud I Convertible.

Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να μας σκανδαλίζει το αιθέριο σώμα της Αντριάννα Λίμα. Κάνουμε κλικ στις φωτογραφίες και βλέπουμε το μοναδικό αυτοκίνητο που παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, όπως κατασκευάσθηκε στη δεκαετία του 1950. 

Τα μοντέλα Silver Cloud I Convertible κατασκευάζονταν κατά κύριο λόγο χειροποίητα από τους Βρετανούς ειδικούς γι' αυτό και δεν παράγονταν παραπάνω από εκατό κάθε έτος. Γι' αυτό και σήμερα υπάρχουν ελάχιστα απ' αυτά τα αυτοκίνητα και είναι πανάκριβα. 

Κάνε πέτρα την καρδιά σου και μη δεις τη Λίμα αλλά το αυτοκίνητο. Θα καταλάβεις ότι η Rolls Royce ήταν μια κατασκευάστρια αυτοκινήτων με μοναδικό επίπεδο και ποιότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Αντριάννα να φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα τέτοιο κουκλί. Άλλωστε έχει το σκοπό της. 

Πλάι σε ένα vintage αυτοκίνητο στέλνει όλους μας αδιάβαστους. Δες για να πειστείς:
















  •  Με στοιχεία από Egotastic και Auto Evolution 

 Αναρτήσεις που... τσούζουν στην κατηγορία BLOGS

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας στην κατηγορία Mens' guide

Αν τα θέλετε στο πιάτο διαβάστε περισσότερα: 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου





Translate