Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

Η Ανδριάννα Λίμα ζεστάθηκε σε... αντίκα Rolls Royce

ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Φωτογραφήθηκε σε RR Silver Cloud
και προκαλεί θερμοπληξία


Αυτό το κορίτσι δεν έπρεπε να είναι το αγαπημένο της Victoria Secret αλλά εκείνου που διαφημίζει την ασπιρίνη, με τόσους πονοκεφάλους που προκαλεί. 

Το "υπερόπλο" από τη Βραζιλία βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες για να συμμετάσχει σε φωτογράφιση και γύρισμα που θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο, για τη νέα σειρά εσωρούχων της Victoria Secret. 


Το θέμα έγινε πιο σύνθετο όταν η Αντριάννα πόζαρε δίπλα σε μία Rolls-Royce Silver Cloud I Convertible.

Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να μας σκανδαλίζει το αιθέριο σώμα της Αντριάννα Λίμα. Κάνουμε κλικ στις φωτογραφίες και βλέπουμε το μοναδικό αυτοκίνητο που παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, όπως κατασκευάσθηκε στη δεκαετία του 1950. 

Τα μοντέλα Silver Cloud I Convertible κατασκευάζονταν κατά κύριο λόγο χειροποίητα από τους Βρετανούς ειδικούς γι' αυτό και δεν παράγονταν παραπάνω από εκατό κάθε έτος. Γι' αυτό και σήμερα υπάρχουν ελάχιστα απ' αυτά τα αυτοκίνητα και είναι πανάκριβα. 

Κάνε πέτρα την καρδιά σου και μη δεις τη Λίμα αλλά το αυτοκίνητο. Θα καταλάβεις ότι η Rolls Royce ήταν μια κατασκευάστρια αυτοκινήτων με μοναδικό επίπεδο και ποιότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Αντριάννα να φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα τέτοιο κουκλί. Άλλωστε έχει το σκοπό της. 

Πλάι σε ένα vintage αυτοκίνητο στέλνει όλους μας αδιάβαστους. Δες για να πειστείς:
  •  Με στοιχεία από Egotastic και Auto Evolution 

 Αναρτήσεις που... τσούζουν στην κατηγορία BLOGS

Αυτά που θέλει να διαβάζει ένας άνδρας στην κατηγορία Mens' guide

Αν τα θέλετε στο πιάτο διαβάστε περισσότερα: 

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.