Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Οι μεγάλες στιγμές του Α.Ο. Χανιά μέσα σε Mercedes Βιαμάξ (VIDEO)

 Το ρεπορτάζ του Μάκη Κριτσωτάκη για
την εκδήλωση τιμής στους παλαιμάχους του Α.Ο. Χανιά
Αυτό είναι το βίντεο με το ρεπορτάζ που έκανε ο δημοσιογράφος Μάκης Κριτσωτάκης από τη web tv των «Χανιώτικων Νέων» για τη μεγάλη γιορτή που ετοίμασε ο Α.Ο. Χανιά προς τιμήν των παλαίμαχων παικτών της ομάδας. Σ’ αυτή τη γιορτή πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ένα αστικό λεωφορείο Mercedes Benz O322 Βιαμάξ, των αδελφών Λαζαρόπουλου.

Μέσα στο λεωφορείο στήθηκε μια πρωτότυπη φωτογραφική έκθεση από τις μεγάλες στιγμές του Α.Ο. Χανιά από τη δεκαετία του ’50 ως σήμερα. Στο βίντεο μιλούν ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος εκ μέρους των «Παλιών Ελληνικών Λεωφορείων» και ο κ. Κώστας Τσουβαλάς εκ μέρους της ομάδας.

«Ήρθαν ακόμα κι από το Ηράκλειο (στα Χανιά) να δουν ένα παλιό λεωφορείο που τους θυμίζει την Ελλάδα που ήταν ακόμα υπερήφανη. Κάτι που θυμίζει την Ελλάδα που μπορούσε να φτιάξει με ξυλουργούς, σιδεράδες, μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς βιομηχανία…», τόνισε ο κ. Λαζαρόπουλος. Αναφέρθηκε μάλιστα στον παλαιό λεωφορειούχο, ο οποίος παρά την ηλικία του, κατέβηκε από τα ορεινά να δει το λεωφορείο που τού θύμιζε την Ελλάδα μιας άλλης –καλύτερης- εποχής.

Ο κ. Τσουβαλάς επισήμανε ότι με ένα όχημα εποχής συνδέθηκε το παρελθόν με το παρόν. «Τιμούμε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τα πάντα στην ομάδα. Ήταν μια δύσκολη δουλειά την οποία φέραμε εις πέρας διότι κάποιοι άνθρωποι δουλέψαμε συνειδητά και με αγάπη για την ομάδα», εξήγησε.


Δείτε το βίντεο που αξίζει πολλά: 


Διαβάστε ακόμα:

Translate

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αυτό το ιστολόγιο αναφέρεται στα παλιά αστικά και υπεραστικά λεωφορεία που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική συλλογή των αδελφών Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλου, καθώς και του «Συλλόγου Μελέτης της Ιστορίας των Συγκοινωνιών» με παλιά λεωφορεία, το αμάξωμα των οποίων κατασκευάστηκε από ελληνικά εργοστάσια.

This blogspot shows the old urban and long distance buses that circulated in Greece. Gives particular accent in the private collection of Lazaropoulos brothers, as well as “Association of Study of History of Transport” with old buses, the car body of which was manufactured by Greek factories.


Dieses blogspot zeigt die alten städtischen und Langstreckenbusse, die in Griechenland verkehrten. Gibt bestimmten Akzent in der Privatsammlung der Lazaropoulos Brüder, sowie „Verbindung der Studie der Geschichte des Transportes“ mit alten Bussen, dessen Autokörper durch griechische Fabriken hergestellt wurde.