21/09/12

VIDEO: Λεωφορείο Mercedes με εμφάνιση 60’s


Αποκλειστικές φωτογραφίες από την επισκευή και αποκατάσταση μουσειακού υπεραστικού λεωφορείου Μερσεντές της Βιαμάξ.
Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την είσοδο μουσειακού υπεραστικού λεωφορείου Mercedes Benz R495 της Βιαμάξ για έλεγχο, συντήρηση και επισκευές.

Αυτό το λεωφορείο όπως κι ένα ακόμα που έχει διασωθεί από τους Χ. και Β. Λαζαρόπουλο θα λάβουν μέρος στα γυρίσματα ξένης ταινίας, στη χώρα μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες το ιστολόγιο busoldtimers.gr θα αναρτήσει περισσότερα αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από την προετοιμασία των δύο ιστορικών λεωφορείων R495 γι’ αυτή τη μεγάλη παραγωγή.

Επίσης, θα παρουσιάσει ειδήσεις και παρασκήνιο για την ταινία που θα συζητηθεί πολύ και θα προβληθεί το 2013. Ακολουθεί το βίντεο:
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 

2 σχόλια :

  1. Bravo paidia! Poly kali i douleia pou exei ginei.
    Thelw na to dw na kykloforei sto dromo.
    Na anevasete video kai na mou peite an itan ayto poy kykloforise stin Athina to Savvato stin Pireos me ena tileoptiko synergeio. To anevasate sto Syntagma???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Αθηνών αλλά όντως χρησιμοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 στα γυρίσματα που έκανε συνεργείο της γερμανικής τηλεόρασης.
      Είχαμε πρόσκληση να ανεβούμε στο Σύνταγμα με αστικό ή υπεραστικό λεωφορείο στην εκδήλωση του ΟΑΣΑ αλλά επιλέξαμε να μη συμμετάσχουμε επειδή βρίσκονταν σε εξέλιξη οι εργασίες στα R495 και είχε προγραμματιστεί το γύρισμα.
      Σας ευχαριστούμε πολύ.

      busoldtimers.blogspot.gr

      Διαγραφή





Translate