18/03/11

Έτοιμο να γράψει χιλιόμετρα!

Στο τελικό στάδιο οδεύει το έργο γενικής επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης φθορών στο αμάξωμα και στο εσωτερικό αστικού μουσειακού λεωφορείου Volvo SB 756 με αμάξωμα Σαρακάκη.

Οσονούπω θα δοθούν λεπτομέρειες για την οργάνωση δοκιμαστικού δρομολογίου στο οποίο θα μπορούσε να συμμετέχει περιορισμένος αριθμός επιβατών. Μελετάται το ενδεχόμενο εκτέλεσης της διαδρομής «843 Πειραιάς – Πέραμα» ή «040 Πειραιάς – Σύνταγμα» κάποιο από τα ερχόμενα κυριακάτικα πρωϊνά.

Το αμάξωμα και το εσωτερικό του λεωφορείου είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ προγραμματίζονται εργασίες προληπτικής συντήρησης στα πλευρικά μέρη και την οροφή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

6 σχόλια :

  1. Αν γίνει η διαδρομή 040 θα είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο κατ'εμέ θα είναι αν γίνει η 843, καθώς το Πέραμα μεγάλωσε με το συγκεκριμένο λεωφορείο και θα συγκινηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tha sas peiraze na kanoume kanena spanio dromologio? proteinw na kanete dromologio "844" apo tou Xaveri mexri to terma tou Ai Giorgi. An den ginetai pantws, psifizw "843". Tha dakrysei olo to Perama!
    Dwste imera kai ora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. greentoproof@gmail.com28 Μαρ 2011, 7:08:00 μ.μ.

    Παιδιά επιμένω για "040". Θέλω να ακούσω τη σκάστρα να ακούγεται δυνατά στην Αγίων Πάντων. Να κάνει στροφή με τις μπάντες από την Αμαλίας στη Γεωργίου Α' μέχρι τη Φιλελλήνων.
    Πεθαίνω για Volvaρα.

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mixalis Stathakopoulos28 Μαρ 2011, 7:16:00 μ.μ.

    Thrylika ayta ta leoforeia, alitheia thelo poly na ta xanado...ti moy thymisate tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραια θα ναι το πρασινο στις λακουβες στην Αγ.Παντων!! Και οοολη η Καλλιθεα θα συγκινηθει!! Οποιο και να κανετε παντως ειμαστε πληρως ευχαριστημένοι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή





Translate